Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mendil satmak

Rüyada mendil satmak

Rüyada mendil satmak çok güzel işlere gireceğine, elinin de bolluk ve bereket göreceğine, zevkli ve eğlenceli bir hale geleceğine, iş konusunda da yüzünün gülmeyeceğine, çok büyük fırsatları kaçıracağına, malının ve parasının çoğalacağına, hayat içinde çok güzel olaylar ile karşılaşılacağına, yakın bir zamanda alacağınız mutlu bir habere delalet etmektedir.

Rüyada mendil satmak gördüyseniz:

  • Yeni hedefler belirlemek veya planlar yapmak için zamana ihtiyacınız var.

Rüyada mendil satmak büyük paralar kazanılacağına, hastalıkların kolay bir şekilde atlatılacağına, huzurunun ve keyfinin yerine geleceğine inanılır.

Rüyada mendille oynamak çok büyük bir üzüntü yaşayacağına, yapılan bir iş başvurusunun kabul edilmeyeceğine, hastalıklarının iyileşeceğine, sorunlarının biteceğine, ferahlayacağına yorulmaktadır.

Rüyada bebek mendili görmek ticarette büyük bir itibar kaybedeceğine, ortalığın güllük gülistanlık olacağına, ettiği zararları telafi edeceğine, kazancını arttıracağına delalet etmektedir.

Rüyada mendil aramak yapılan hataların telafi edileceğine, büyük maddi ve manevi kazançlar elde edileceğine, hayırlı bir döneme girileceğine, sevinçli ve güzel günler görüleceğine, ana baba duasının alınması sayesinde çok hayırlı bir aile hayatına sahip olunacağına, üzücü, sinir bozucu ve rüya sahibinin rahatsız olmasına sebep olacak olayların yaşanacağına, elinde bulunan imkânları doğru bir şekilde kullanacağına ve yaptığı çalışmalar ile adından söz ettireceğine işaret etmektedir.

Rüyada beyaz selpak mendil görmek Allah katında makbul işlerle uğraşılacağına, yapılan hataların tekrarlanmaması için bazı kişilerin fikirlerine başvurulacağına, kısa süre içinde dünyaevine girileceğine alamet eder.

Rüyada mor mendil görmek sonradan da bunun sancısını ve pişmanlığını yaşayacağına tabiri caizse adeta ruhunun acı çekeceğine, umutlarının ve emeklerinin boşa gideceğine, hayırsız bir akraba yüzünden diğer akrabalarla ters düşüleceğine ve zararlı bir alışkanlığa başlanacağına işaret etmektedir.

Rüyada sarı mendil görmek hayallerinin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, dualarının kabul olacağına, kısa süre içinde büyük kazançlar elde edeceğine, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine ve haksızlığa uğranılacağına işarettir.

Rüyada işlemeli mendil görmek dik durmaya çalışacağına, maddi açıdan çok kazanç getirecek bir işe girileceğine, çok zor zamanlar geçiren çok sevdiği birisine destek vereceğine ya da çok zor durumdaki bir kişiye büyük bir para yardımında bulunacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments