Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birine mendil vermek

Rüyada birine mendil vermek

Rüyada birine mendil vermek zahmetli ve sancılı evrelerini ve  aşamalarını göğüslemeyi göze alacağına, endişe duyduğu konularda çok zarar göreceğine, bu sıkıntılardan kurtulmak için çok geniş çaplı bir düşünme ve karar verme dönemi geçireceğine ve bu dönem sonunda çok hayırlı ve akıllıca kararlar vererek sorunlarından büyük oranda kurtulacağına, her arzunun kişiyi mutlu edecek şekilde gerçek olacağına, borçların kolaylıkla kapanacağına, yetimleri ve öksüzleri sevindireceğine, ruhlarına mevlit okutacağına, kendisini tatmin etmeyecek, kötü ya da yetersiz işlerin altına imzasını atmayacağına, aile bireylerini mutlu edecek bazı kararlar alınacağına, beklentilerinin gerçekleşeceğine inanılır.

Rüyada birine mendil vermek gördüyseniz:

  • Planlarınızı kararlarınızdan etkilenebilecek kişilerle paylaşabilirsiniz.

Rüyada mendil hediye almak başarısızlıklara düşeceğine, işlerinden ve özel hayatından yana umduklarını bulamayacağına, sıkıntılarından kısa zaman içinde kurtulacağına, rüyayı gören kişinin kendi işine sahip olacağına alamet eder.

Rüyada mendile burnunu silmek prestij kaybı yaşanacağına, hatırı sayılır bir maddi varlığa sahip olunacağını ve dünyadaki her zevkten tadılacağını, sağlıklı, neşe dolu günler geçirileceğini müjdelediği gibi, evlat sahibi olanların aile bağlarındaki kuvvetin herkes tarafından alkışlanacağına, sevdiği kişiler ile çok güzel ve mutlu günler geçireceğine delalet etmektedir.

Rüyada mendille burnunu silmek rızkın günden güne genişleyeceğine, bolluk ve bereket içinde geçecek olan bir döneme girileceğine, huzurlu ve rahat bir hayat yaşanacağına, uzun süre kötü bir hastalıkla uğraşılacağına, olumlu ve hayırlı gelişmelerle karşılaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada ipek mendil görmek uğradığı haksızlık yüzünden insanlardan soğuyacağına, iş konusunda sıkıntı çekileceğine, yakın bir kişinin kendisine duyulan güveni suistimal edeceğine, rakiplerin işine gelecek bir konuda bazı sırları açıklayacağına, sözünün ise herkes tarafından dinleneceğine alamet etmektedir.

Rüyada mendil dağıtmak işlerin yakın zaman içinde büyük başarılar ve kazançlar getireceğine, sorunların ve sıkıntıların aile bireylerinin vereceği destekler sayesinde ortadan kalkacağına, maddi olarak kötü bir döneme girileceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, herkesin sevdiği, saydığı ve tanıdığı biri olacağına delalet eder.

Rüyada sarı mendil görmek maddi ve manevi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine, tamamen huzur dolu bir ruha sahip olacağına, kendisini işine çok kaptırdığı için çok büyük zarar göreceğine, bu sayede kendisi ile ilgili olarak çıkan bazı dedikodulara karşı sevdiklerini korumak için bazı tatsız olaylar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada mendil satın almak çok iyi yatırımlar yaparak büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine ve mal mülk sahibi olacağına, çok huzurlu ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine, sıkıntıların sona ereceğine, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına, masumluğunu ispat edeceğine inanılır.

Rüyada ıslak mendil görmek hasta olanın da iyileşeceğine, eline geçen fırsatları doğru bir şekilde değerlendirmesi gerektiğine, bu şekilde devam ederse eğer birçok başarı kazanacağına, üzüldüğü ve çok yıprandığı bir durumda kendisine uzanan bir el ile rahata ereceğine işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments