Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil mendil almak

Rüyada yeşil mendil almak

Rüyada yeşil mendil almak büyük bir yükten kurtulacağına, iş hayatının düzeleceğine, sıkıntılarının son bulacağına, sorunlarından kurtulacağına, işlerinin bir daha bozulmamak üzere normale döneceğine, büyük miktarda ve helal kazanç elde edileceğine, işlerin gün geçtikçe daha iyi bir hal alacağına, öz güveninin yerine geleceğine, hayırlı ve helal rızıklara kavuşulacağına, ticaretinin hızlanacağına, işlerinin çoğalacağına, hayatının da daha kolay, zevkli ve eğlenceli bir hale geleceğine, halka hizmet etmek için yeni bir yola girileceğine, hayallere kısa zaman içinde kavuşulacağına işaret eder.

Rüyada yeşil mendil almak gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin öneri veya tavsiyelerini görmezden gelmeniz uzun vadeli düşmanlar edinmeniz anlamına gelebilir.

Rüyada yeşil mendil almak güzel, ferah ve aydınlık günlere kavuşacağına, iş sahibi olunacağına, kendisini çekemeyen kişilerin kendisi hakkında çeşitli dedikodular ettiklerini duyacağına yorulmaktadır.

Rüyada yeşil mendil görmek hayırlı bir şekilde ilerleyen işlerin sekteye uğrayacağına, çok hayırlı kişiler ile tanışıp mutlu ve huzurlu günler geçireceğine, zarar etmeyeceğine, maddi olarak iyi şartlara sahip olacağı gibi manevi olarak da keyfinin ve neşesinin eksik olmayacağına rivayet eder.

Rüyada selpak mendil vermek pek güven vermeyen bir kişinin iş teklifinin geri çevrileceğine, hasretlerin biteceğine, dertlerin sonlanacağına, hayırlı bir şekilde yeni işlere girileceğine yorulur.

Rüyada beyaz mendil yıkamak güzel ve ahlaklı davranışlarını kenara atacağına, kendi bildiğini okuyacağına, temiz ahlakından yaşadığı olaylar ve düşünceleri doğrultusunda ödün vereceğine, yaşanan tatsız durumların ortadan kalkacağına, yeni bir şehre yerleşileceğine inanılır.

Rüyada oyalı mendil görmek lüks ve kolaylık içinde yaşayacağına, bazı kimselere karşı güven kaybı yaşanacağına, aile içinde geçim sıkıntısı çekilmeyeceği gibi, her zaman elindekiler için şükrederek yaşayan rüya sahibinin her zaman rızkının bol olacağına işaret eder.

Rüyada birinden mendil almak aile hayatında çok sevdiği kişilerden birinin çok acı bir haberini alacağına, sorunların bu sayede ortadan kalkacağına, kazancından başkalarına da vereceğine, aile üyelerinin de refaha kavuşması için çalışan rüya sahibinin maddi zorluk çekmeden, her daim bereketli işler yapacağına işaret eder.

Rüyada söz mendili almak kendi işine kavuşacağına, hayat içerisinde her zaman iyi insanlar ile karşılaşacağına, kazancının her gün daha fazla artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bebek mendili görmek hakkıyla kazanca, kara ve yaslı günler geçireceğine, arkadaşların ya da ortakların arasını açacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments