Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mendil vermek

Rüyada mendil vermek

Rüyada mendil vermek ömrünüz boyunca hanenizden hayır ve bereketin eksik olmayacağına, kurulu bir düzene sahip olacağına, bereketli işler yapacağına, eline geçen fırsatlar sayesinde çok hayırlı durumlar ile karşılaşacağına, hayırlı bir işe başlayacağına ancak bu işin daha zor bir duruma geçeceğine, bir sebeple çok büyük üzüntü yaşayacağına, yatırımların hayır getirmeyeceğine ve bu uğurda harcanan sermayenin de boşa gitmiş olacağına, sevindirici olaylar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada mendil vermek gördüyseniz:

  • Problemli bir durum ya da açmaz kendi kendine düzelebilir.

Rüyada ölüden mendil almak ancak daha sonra bir anda her şeyin altüst olacağına, konu komşudan, akrabadan, arkadaştan ya da eş dosttan medet umacağına, zor zamanların sona ereceğine ve uzun süre sonra mutlu olunması yolunda bazı adımlar atılacağına tabir olunur.

Rüyada sümüklü mendil görmek kurtuluşa ereceğine, Allah’ın lütufları ile karşılaşacağına, insanları günah işlemeye teşvik edeceğine ve hayırlı işler yerine kötü şeyler yapacağına, yaşadığı sıkıntıların bu haber sayesinde ortadan kalkacağına ve çok iyi yerlere gelineceğine işaret eder.

Rüyada halay mendili görmek dişe diş savaşacağına, hedeflerine ve amaçlarına ulaşacağına, çok zor dönemlerin geçirileceğine, diğer taraftan iş hayatında çok büyük ve güzel gelişmeler yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada beyaz mendil vermek işlerin daha kötüye gitmesiyle yapılan hataların daha da büyük zarar getireceği ve bir türlü gereken yükselişin sağlanamayacağına, yaşam sevincinin geri geleceğine, yaşadıklarının kendisini çok mutsuz edeceğine ve strese girmesine neden olacağına alamet eder.

Rüyada renkli mendil görmek aldığı bu önemli ve hayati karar sayesinden de hiçbir zaman pişman olmayacağına, dualarının kabul olacağına, eş, dost ya da akrabalardan alınan desteklerin heba olacağına delalettir.

Rüyada beyaz ıslak mendil görmek üzüntülerin ve sıkıntıların mutluluğa döneceğine, daha fazla gelir elde edeceğine, geçimini daha kolay şekilde sağlayacağına, rakiplerini alt edeceğine alamet eder.

Rüyada düğün mendili görmek tecrübelerini aktaracağına, arka arkaya pek çok aksilik ve zorluk ile karşılaşacağına, çok büyük kazanç elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kendi çabası ile kurtulup çok mutlu olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada mendil düşürmek her zaman için ailesini geçindirmenin yollarını bulacağına, kişinin her zaman sosyal biri olacağına, sanatının insanları memnun ve tatmin etmeyeceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments