Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil makyaj yaptırmak

Rüyada yeşil makyaj yaptırmak

Rüyada yeşil makyaj yaptırmak yüklü miktarda para kazanacağına, sevindirici olaylar yaşayacağına, gönül işlerinden yana çok kısmetli olacağına ve şansın yaver gideceğine, huzursuz ve tedirgin eden her türlü duygusundan kurtulacağına, sorunların gösterilecek sabır ve azim sayesinde ortadan kalkacağına, eğer bekarsa, hayırlı bir erkek ile evleneceğine ve ondan sürekli yardım görüp, iyi anlaşacağına, rahatsızlık veren durumların son bulacağına, kişinin bu sürüncemeden ötürü canının sıkılacağına, çok büyük sevinçler yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada yeşil makyaj yaptırmak gördüyseniz:

  • Hayatınızı daha iyi düzenleme imkanları yakalayabilirsiniz.

Rüyada yeşil makyaj yapmak elindeki imkanların artacağına, sorun yaratan olayların yakında biteceğine, rahat ettirecek bir işe girileceğine, büyük başarılar kazanılacağına, zor zamanların, sıkıntıların ve parasızlığın geride kalacağına işaret eder.

Rüyada göze yeşil makyaj yapmak iş hayatının bazı büyük kişilerinin dikkatini çekeceğine, yakın bir arkadaş tarafından yarı yolda bırakılacağına, kötü niyetli bir kişinin çıkaracağı bir dedikodu ile uğraşılacağına ve manevi olarak sıkıntılı bir dönem geçirileceğine, kötü günlerin izlerini silmeyi başaracağına rivayet eder.

Rüyada yeşil makyaj görmek gözyaşını silmesine ve elinin de darlıktan kurtulmasına vesile olacağına, hakkında edilen dualar sayesinde işlerinin açılacağına, yapılan bir hata yüzünden çekilen sıkıntının arkadaşların vereceği destek sayesinde sona ereceğine delalet eder.

Rüyada yeşil makyaj yaptırmak kişinin yasa düşeceğine, alınacak kararlar doğrultusunda büyük başarı sağlanacağına, ihanet edeceğine ve aile hayatında tartışmalara neden olacağına alamet etmektedir.

Rüyada yeşil renkli makyaj yapmak çalışma hayatında çok iyi bir noktaya gelineceğine, çevresinde olup bitenlerin farkına vardığı gibi, her zaman akıllıca hamleler yaparak başarısının önündeki engelleri tek tek temizleyeceğine, büyük maddi bir kazanca sahip olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada aşırı makyaj yapmak iş konusunda parmakla gösterilecek bir yönetici haline geleceğine, kötü sözler duylacağına, yatırımlarından ve yeni girişimlerinden hayır ve yüz güldürecek gelişmeler elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada makyaj malzemesi görmek ruhsal olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine, sağlık sorunlarının çözüme kavuşacağına, çok kötü günler geçirileceğine, sağlık sorunları ile uğraşılan bir dönemin sona ereceğine tabir olunur.

Rüyada aynaya bakıp makyaj yapmak sorunların çabucak halledileceğine, sıkıntılı yaşayan bir kişi ile iş yapılacağına, hiç beklemediği bir işle ilgili olarak bir teklifin gelmesi üzerine yeni bir adım atacağına, ele geçen kazancın büyük bir kısmının tasarruf için ayrılacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments