Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada pembe makyaj yapmak

Rüyada pembe makyaj yapmak

Rüyada pembe makyaj yapmak tek başına elde ettiği bu zaferin de doyasıya keyfini yaşayacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa sürede kurtulacağına, daha önce hiç görülmedik bazı işlere imza atacağına, bu sayede çok dikkat çekeceğine, rüya sahibinin zor bir halden kurtularak babasına çok dua edeceğine, başarılarının daimi olacağı fırsatlar elde edeceğine, kişinin hayırlı fırsatlarla ve kısmetlerle karşılaşacağına, bu sayede rızkının çok daha çeşitli hale geleceğine, yeni fırsatlar elde edeceğine, yeni işler alacağına, tüm hayalini gerçekleştirme fırsatı yakalayacağına, hem verimi yükselteceğine işaret etmektedir.

Rüyada pembe makyaj yapmak gördüyseniz:

  • İyi yapılmış bir planınızın zamanlamasında sürpriz değişiklikler olabilir.

Rüyada pembe makyaj yapmak eskisi gibi keyifle istediğini yiyip, içebileceğine, kudret ve destek olacağına, gerekli önlemleri alarak kendisine zarar vermek isteyen kişileri kendinden uzak tutacağına inanılır.

Rüyada siyah göz makyajı yapmak uzun süre bu durumla baş etmek için uğraşmak zorunda kalacağına, bir sebeple çok büyük sıkıntılar yaşayacağına ve maddi ve manevi olarak çok zorluk çekeceğine, üzüntülerin, dertlerin ve endişelerin sona ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada bir erkeğe makyaj yapmak aile hayatında yaşanacak tartışmaların ve sorunların sona ereceğine, zararlı bir alışkanlığın yakında bitirileceğine, verilen kararlar sayesinde kazancın sürekli artacağına, yaptığı işe gösterilen ilginin çoğalacağına, şansının yaver gitmesi sayesinde uzun süre işlerinin bu şekilde devam edeceğine delalettir.

Rüyada başka birine makyaj yapmak hayali kurulan mutluluk dolu hayatın yakalanacağına, sıkıntıların büyüyeceğine, günahların da affolacağına alamet etmektedir.

Rüyada simli makyaj yapmak geçim derdinin kalmayacağına, tartışma, kavga ve stresin bir türlü sona ermeyeceğine, büyük sıkıntı ve yaşanılacak acıya yorulur.

Rüyada göze yeşil makyaj yapmak üzerindeki yükün az da olsa hafiflemesinin sağlanacağına, hanesi içinde herhangi bir sıkıntının yaşanmayacağına, yeteri kadar kazanç elde ettikten kendi işini kurmak için adım atacağına yorulmaktadır.

Rüyada çocuğa makyaj yapmak ağzı tadının, keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine, maddi ve manevi sorunlarının biteceğine ve hayalini kurduğu hayata her geçen gün daha fazla yaklaşacağına, çalışmalarınızın karşılığını alacağınıza, maddi durumunuzun düzeleceğine, huzur kaçıran olayların sona ereceğine işarettir.

Rüyada arkadaşına makyaj yapmak ihtiyaçlarını gidermekte çektiği zorluktan ve yaşadığı çileden kurtulacağına, kendisini çok zor durumlarda bulacağına, ferah ve gösterişli bir ev satın alacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments