Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kurbağa yavrusu görmek

Rüyada kurbağa yavrusu görmek

Rüyada kurbağa yavrusu görmek sorunların günden güne artacağına, büyük kazançlar elde ederek yardıma muhtaç insanlar için harcanacağına, çok büyük ve sağlam dostluklar sayesinde hiçbir zaman sırtın yere gelmeyeceğine, üzüleceğine ve ağlayacağına, eskiden beri çok istenen şeylerin yakın bir zaman içinde hayata geçirileceğine ve bu sayede daha önce hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, yaşam tecrübesi edineceğine, ancak hayırlı kısmet gelirse çok mutlu olunacağına, büyük işlere girileceğine, hayattan ümidini keseceği ve hayata küseceği olaylar yaşayacağına işarettir.

Rüyada kurbağa yavrusu gördüyseniz:

  • Yenilenmek size iyi gelecek.

Rüyada yeşil kurbağa yavrusu görmek eğitimli ve görgülü kişi olmayı başaracağına, kendisine zafer getirecek yatırımlara gireceğine, başarıların ardının arkasının kesilmeyeceğine, zararlı alışkanlıklardan uzaklaşılacağına işaret etmektedir.

Rüyada yavru kurbağa görmek hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, ev sahibi olunacağına, iş dünyasında hatırı sayılır bir itibara sahip olması nedeniyle sürekli yeni iş teklifleri alacağına, çocuklarından yana istediği saygıyı, sevgiyi ve hürmeti göreceğine, heveslendiği işlerde muvaffak olacağına alamet etmektedir.

Rüyada kurbağa yavrusu görmek kendisini örnek alan bazı kişilerin daha fazla cesaretleneceğine, çok hayırlı ve kazanç sağlayacak çalışmalara girileceğine, toplum içindeki saygınlığının artacağına tabir olunur.

Rüyada kurbağadan kaçmak aldığı haberler sayesinde çok büyük ve kazanç getirecek işlere gireceğine, hem ruhsal hem de bedensel olarak iyileşme kaydedeceğine, konuşmaz olacağına, yaşama isteğini ve yarınlara olan inancını da kaybedeceğine rivayet eder.

Rüyada ağzında kurbağa görmek her iki tarafında konuyu kapatmaya yanaşmayacağına, istenmeyen olayların olacağına, borçlarının azalacağına, kısa sürede başarısının artacağına, kaybettiği maddi kayıpların eksiksiz şekilde karşılanacağına ve refah düzeyinin eskisinden de iyi hale geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada sıçrayan kurbağa görmek her türlü dünya nimetlerinden faydalanacağına, azmi ve inancı sayesinde her türlü zorluğun altından aslanlar gibi çıkacağına, yasa dışı yollara meyli olması nedeniyle kendisi dışında sevdiklerinin hayatına da sıkıntı vereceğine delalet etmektedir.

Rüyada havuzda kurbağa görmek daha sağlıklı ve uzun bir ömür süreceğine, çok büyük ve güzel çalışmalar ortaya koyup büyük başarılar kazanılacağına, hayatını güzelleştirecek, kolaylaştıracak, ve elini bollaştıracak hayırlı menfaatlere kavuşacağına inanılır.

Rüyada zıplayan kurbağa görmek eline geçen kazancın bir kısmı ile muhtaç insanlara yardım edeceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, zor zamanlar geçiren bir dosta yardımcı olunacağına, ancak çok büyük bir sabır göstererek ve azmederek bu durumda kendi başının çaresine bakacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments