Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yavru kurbağa görmek

Rüyada yavru kurbağa görmek

Rüyada yavru kurbağa görmek hayal edilen herşeyin yakın bir zaman içerisinde gerçekleştireceğine, verdiğiniz kararların size fayda yerine zarar getireceğine, başarılarının çoğalacağına, alın teri dökülmesine ve birçok sıkıntı çekilmesine rağmen hak edilen ücretin alınamayacağına, yapılan yardımların ardından bol hayır duası alınacağına, rahata ereceğine ve geniş geniş yaşayacağına, rızkının eksileceğine, iş dünyası içerisinde çok büyük prestij kazanacağına alamet etmektedir.

Rüyada yavru kurbağa gördüyseniz:

  • Herşeyin arzuladığınız gibi olması için biraz daha sabretmeniz gerekiyor.

Rüyada kurbağa yavrusu görmek huzurlu ve mutlu olunacağına, hayatının kötüleşmeye başlayacağına, hayırlı ve büyük kazançlar elde edileceğine işaret eder.

Rüyada yeşil kurbağa yavrusu görmek elindeki projeleri gerçeğe çevireceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı bir işten kendisine gelecek olan çok iyi bir teklifle ayrılacağına, sağlık sorunlarının sona ereceğine ve istenen her şeye kısa süre içinde ulaşılacağına, uzun zamandan beri ödenemeyen borçların ödeneceğine delalet etmektedir.

Rüyada yavru kurbağa görmek işlerinin eskisinden daha bereketli ve daha iyi olacağına ve gelen her işin peşinden yeni bir işin daha geleceğine, kırgınlıkların ve kızgınlıkların kısa zamanda biteceğine, sevilen kişilerle yaşanmış olan tartışmaların sona ereceğine, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, daha fazla kazanç elde edeceğine işarettir.

Rüyada balık ve kurbağa görmek kendisini çok kötü ve yorgun hissedeceğine, sevdiği kişilerden ihanet göreceğine, destek istediği kişilerden destek alamayacağına, cesaretinin yerine geleceğine, bunun da başarılarının kalıcı olmasına vesile olacağına, aralarında pürüz varsa da konuşarak tatlıya bağlanacağına işaret etmektedir.

Rüyada kuyruklu kurbağa görmek geçim derdinin baş göstermeyeceğine, aksi halde büyük bir zarar uğranabileceğine, attığı adımların ardından büyük başarılar kazanacağına işaret etmektedir.

Rüyada kurbağa yağdığını görmek kazancın gittikçe artacağına, maddi açıdan çok iyi bir seviyeye gelineceğine, kırk yıllık hatırı bir kelime ile sileceğine, hayır ve bereketin artmasına yorulur.

Rüyada suda yüzen kurbağa görmek yaşanan kötü olayların unutulacağına, kişinin kudret ve itibar sahibi olacağına, böylece aralarındaki buzların eriyeceğine yorulur.

Rüyada derede kurbağa görmek eşi ya da sevgilisi ile aşk hayatının kusursuz hale geleceğine, iş dünyasına yeni atılmış bir kişiye akıl hocalığı ve yol göstericilik yapılacağına, kişinin çoğu kendi davranışlarından kaynaklanan bu durum için çözüm bulmak yerine kabullenip kendini daha da geri çekeceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments