Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil kristal görmek

Rüyada yeşil kristal görmek

Rüyada yeşil kristal görmek hiç beklemediği bir anda çok para kazanacağına, iki tarafın da çok sevineceğine, sevdikleriyle arasının açılacağına, keyfinin ve moralinin bozulacağına ve zor günler geçireceğine, gönlünce harcama yapmasına, Allah’ın yaşamayı kendisine istediğinden de fazla layık göreceğine, istenmeyen ve maddi manevi büyük zararlara yol açan bir işe kalkışacağına, bu yüzden bütün aile bireyleri ve akrabalar tarafından dışlanacağına ve buna rağmen yaptığı hatalara devam edeceğine, parasının ve malının artacağına, eline yeni fırsatların geçeceğine, ele geçen bir miktar kazancın geldiği gibi gideceğine ve rüya sahibinin bu duruma karşı çaresiz kalacağına alamet etmektedir.

Rüyada yeşil kristal gördüyseniz:

  • Agresif bir tutum içine girmektense açıklayıcı veya iletişime açık bir tavrı benimsemeniz olayların pozitif akışında önemli rol oynayabilir.

Rüyada yeşil kristal görmek kötü bir kişi yüzünden maddi ve manevi açıdan büyük zararlara uğranacağına, duaların kabul göreceğine, sözünde duracağına, hep dua edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada kristal kolye görmek şansın döneceğine ve yardım edilen kişilerden büyük hayır duaları alınacağına, fakir ise açılacak şansı ve artacak geliri ile beraber daha refah içinde bir hayata kavuşacağına, şansının bir türlü dönmeyeceğine işaret eder.

Rüyada kristal yüzük görmek işinde ustalaşacağına, geniş ve bol rızık elde edeceğine, sorunlu bazı kişiler ile tartışacağına, aile bireyleri arasında tartışmaların boy göstereceğine delalet etmektedir.

Rüyada beyaz kristal görmek büyük sıkıntıları olmayacağına, hayırlı bir kısmetle evlenileceğine, aile hayatında çok büyük bir mutluluğa yani evliliğe adım atacağına ve çok huzurlu, mutlu ve rahat bir hayat süreceğine yorulmaktadır.

Rüyada kristal görmek çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok ses getiren biri olacağına, bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekileceğine, bu sorunlardan kurtulmak ve uğranılan zararları telafi etmek için yakın zamanda bir seyahate çıkılacağına, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, alınacak destek ile moral olarak çok iyi bir duruma gelineceğine yorulur.

Rüyada kristal sürahi görmek seyahat sırasında çok büyük miktarda para harcayacağına, övgü dolu güzel ve gurur verici sözler işiteceğine, kendisini çekemeyen insanlardan gelecek olan kötülükler yüzünden işlerde yaşanan aksamaların sonunda düzeltileceğine işaret etmektedir.

Rüyada parlak kristal görmek moral bozukluğu yaşanacağına, yaşamdan yana alabileceği tüm tatları almaya çalışacağına, başarıya giden yollarını açacağına tabir olunur.

Rüyada kristal taş görmek yakın bir arkadaşın araya girmesi sayesinde bu sorunun çözüleceğine, evlilik yolunda bir adım atılacağına, hayır getirecek ve iş dünyasında sarsılmaz bir yer edinilmesine katkı sağlayacak kişiler ile ortak olunacağına, onlar yesin diye ekmeksiz kalmayı göze alacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments