Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kristal yüzük görmek

Rüyada kristal yüzük görmek

Rüyada kristal yüzük görmek rahatlayacağına ve hafifleyeceğine, rüya sahibinin hayatının en güzel günlerini yaşayacağına, yaptığı hatalardan ders çıkarıp onları tekrar etmeyeceğine, kendisini kıskanan ve çalışmalarında sürekli köstek olmaya çalışan kişiden kurtulup yoluna devam edeceğine, aile hayatında yaşanan tatsız durumların sona ereceğine, kendi bildiğini okuyacağına, temiz ahlakından yaşadığı olaylar ve düşünceleri doğrultusunda ödün vereceğine, hiçbir zaman dinini boşlamayacağına, eğitim hayatındaki engellerin birer birer aşılacağına yorulmaktadır.

Rüyada kristal yüzük gördüyseniz:

  • Sosyal çevrenizdeki kişilere karşı bazı yaklaşımlarda bulunabilirsiniz.

Rüyada kristal yüzük görmek kariyer sahibi olacağına, ilerleyeceğine, kendisine el uzatan mümin bir tanıdık sayesinde yanlışlardan kısa sürede kurtulacağına, hayırlı olmayan işlerden uzak durarak, Allah yolunda ilerleyeceğine, kafasının ve hayatının dingin olması sayesinde de yediği kuru ekmek bile olsa ona kebap gibi geleceğine işarettir.

Rüyada kristal görmek aile hayatında kendisini daha mutlu edecek bazı olaylar yaşayacağına, maddi ve manevi olarak sorunlarla boğuşulacağına, sevilen bazı kişilerden ya da iş arkadaşlarından ihanet görüleceğine, musibetlerin ve kötülüklerin aileden uzak tutulacağına yorulmaktadır.

Rüyada yeşil kristal görmek kolay ve geniş olanaklar içinde yaşayacağına, endişe edilen konularda çok zor zamanlar geçirileceğine, uzun bir zaman maddi ve manevi sıkıntılar yaşanacağına, çok büyük zararlar edeceğine alamet eder.

Rüyada kristal vazo görmek büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına ve kendisini büyük bir üzüntüye karışmış olarak göreceğine, gülüp eğleneceğine, iş hayatında yaşadığı stresi söküp atacağına, başında dönüp duran kara bulutların dağılacağına delalettir.

Rüyada kristal kolye görmek neşeyle geçecek bir döneme, sıklıkla çıkılacak yurt dışı gezilerine ve yabancı arkadaşlıklar kurulacağına, lüksünün ve rahatının yerinde olacağına, ayrıca geçim derdi nedir bilmeyeceğine, yolculuğa ve bununla erişilecek hayra yorulmaktadır.

Rüyada kristal kadeh görmek bir sebeple yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına ve verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine, kardeşlerin birlikte bir işe gireceğine, bir sebeple yapılmak istenen bir projede yalnız kalınacağına, büyük bir emek verilen aile işinde zarar edileceğine işaret eder.

Rüyada kırık kristal görmek dışlanacağına ve kötü bir insan olarak görüleceğine, onu kendinden uzaklaştırmayı başaracağına, bir sebeple sırada bekleyen işlerin erteleneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada beyaz kristal görmek kalbini kırdığı, hata yaptığı insanlardan af dileyeceğine ve helallik alacağına, yokluk ve geçim sıkıntısı ile geçen günlerinin de tamamen biteceğine, işlerindeki verimin ve rızkındaki bolluğun artacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments