Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada parlak kristal görmek

Rüyada parlak kristal görmek

Rüyada parlak kristal görmek çok rahat edeceğine, işlerinin günden güne daha iyi bir hal alacağına, iş hayatı içerisinde çeşitli atılımlar yapacağına ve güzel ve zevkli bir işte yüksek mevkilerde bir işe gireceğine, rüya sahibinin bu kişi hakkında adli süreç başlatacağına ve uğradığı tüm zararı bu kişiden geri isteyeceğine, sevdiklerine kavuşacağına, çok hayırlı kişiler ile çeşitli ortaklıklar kurup çok zengin olunacağına, gönül hoşluğunu yakalayacağına, uzun soluklu bir ilişkiye başlanacağına, büyük kazançlar elde edileceğine delalettir.

Rüyada parlak kristal gördüyseniz:

  • Belki hoş sürprizlerle karşılaşabilirsiniz veya hoşunuza gitmeyecek şeyler duyabilirsiniz.

Rüyada parlak kristal görmek hem istediği her şeyi gerçeğe çevireceğine, alınan onca önleme ve verilen onca çabaya rağmen çok zor durumlara düşüleceğine, aile hayatında kırgınlık yaşanacağına, kısmetlerini çoğalacağına ve rahatının da her geçen gün daha fazla yerine geleceğine tabir olunur.

Rüyada kristal boncuk görmek herkesin çok dikkatini çekecek bir oluşuma girileceğine, uzak bir akrabanın vereceği destekle rengarenk insanlarla dolu bir projeye gireceğine ve candan sevilen bir kişi olunacağına, muradına ermek için emeklerinin ve umutlarının boşa gitmeyeceğine, hayatının her alanına mutluluğun yayılacağına, parasal kaygılardan kurtulacağına alamet etmektedir.

Rüyada kar kristali görmek attığı her adımın kendisine hayır getireceğine, yalnız kalmak isteyeceğine, ağız tadının yerinde kalacağına delalet eder.

Rüyada kristal sürahi görmek buna istinaden kazancına bolluk ve bereket geleceğine, işindeki verimliliğinin artacağına, elde avuçta maddi açıdan bir şey kalmayacağına, kişinin aile ve iş ortamında yeniden huzurun egemen olacağına yorulmaktadır.

Rüyada kristal vazo görmek kaygılı bir ruh halinin sona ereceğine, öğrenim hayatında olanlar için en iyi okullarda okumaya, mezuniyet sonrasında iş bulmakta sorun çekilmeyeceğine, huzur dolu günlerin yakın zaman içinde geleceğine, sorunların ve sıkıntıların düzeltileceğine, mutlu olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada kristal taş görmek arzu ve isteklerine de hasret bırakacağına, sıkıntılı ve zor zamanlar yaşayacağına, eğitim ve sağlık konularında büyük bir karar verileceğine, bu kararlara uyulacağına alamet etmektedir.

Rüyada kristal eşya görmek hayallerinin ve isteklerinin karşılık bulacağına, gönülden arzuladıklarının da hayırlısıyla kendisine nasip edileceğine, sorunlarını yakın bir zaman içinde çözeceğine, zaferi ve başarıyı göğüsleyeceğine rivayet eder.

Rüyada mavi kristal görmek kaybettiği herşeye geri kavuşacağına, az bir sermayeyle yeni atılımlar yapacağına, bu işten beklentisinin çok üstünde kazanç elde edeceğine, hastalanacağına, kötü haberler alacağına, başarısızlığa düşeceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments