Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil kol saati görmek

Rüyada yeşil kol saati görmek

Rüyada yeşil kol saati görmek yakın akrabadan gelecek habere, büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, muradına ereceğine ve onunla çok mutlu olacağına, edilen duaların kabul olacağına, maddi ve manevi olarak kendisini çok geliştireceğine, hayırlı kişiler ile tanışacağına, iş hayatında ve aile hayatında düştüğü boşluktan kurtulması ve parasal olarak çok zor durumlara düşmemesi için yardım edileceğine ve herhangi şekilde ortaya çıkabilecek hastalık durumundan ötürü gereken ne varsa yapılacağına, aydınlığa çıkılacağına, yeni bir yol tutulacağına, zararlı kişilerden uzak durulacağına, zararın telafi edileceğine, işlerin canlanacağına delalettir.

Rüyada yeşil kol saati gördüyseniz:

  • Bir iş birliği, ilişki veya ortaklık harika bir şekile dönüşebilir.

Rüyada yeşil kol saati takmak eşiyle arasına nifak sokulacağına ve kişinin kendisini ifade etmekte çok zorluk çekeceğine, yardımının olacağına, özellikle evli kimselerin eşlerine karşı tutumlarında değişim olacağına yorulmaktadır.

Rüyada yeşil kol saati görmek üzüntülerini bölüşeceğine, eline geçen bazı fırsatları çok kısa bir zaman içinde kullanamadığı için yakın bir zamanda elinden kaçıracağına ve bu yüzden karşılaştığı bazı kötü olaylar ile zor durumlara düşeceğine, yardım isteyen bir kişiye elden geldiği kadar yardım edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada kol saat satın almak büyük tartışmalar yaşanacağına, maddi kaynakların zarar göreceğine, davranışlarını mantık süzgecinden geçireceğine delalet eder.

Rüyada hediye kol saati almak hoşluklarla karşılaşacağına, getirisi çok olan işler yapacağına, yaptığı işten çıkarılacağına, deyim yerindeyse sevdiği bir kişiye bir dokunup bin ah  işiteceğine inanılır.

Rüyada iki kolunda saat görmek maddi ve manevi olarak uğranılan zararların telafi edileceğine, insanlara birşeyleri ispat etmeye çalışırken işlerin kötü bir hal alacağına ve sağlık sorunları ile geçecek bir döneme girileceğine, rakiplerine büyük fark atacağına işaret etmektedir.

Rüyada kırmızı kol saati takmak kazancının çoğalmasıyla geçiminin kolay hale geleceğine, keyif ve ağız tadı içinde geçeceğine, büyük miktarda kazanç elde edeceğine işarettir.

Rüyada yeni kol saati almak mesleğindeki yerinin sağlamlaşacağına, iş hayatında da keza aynı başarıyı devam ettireceğine, her zaman evlatları arasında ayırım yapan bir aileye sahip olmak yüzünden güvensiz biri olacağına delalet etmektedir.

Rüyada mavi kol saati görmek sıkıntı ardından huzurlu ve mutlu günlere, kısmetsizlik yaşanmayacağına, bir sebeple daha kıymetbilir bir kişi olup hayatını doğru dürüst bir şekilde yaşaması gerektiğine ve ancak o zaman çok mutlu olacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments