Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mavi kol saati görmek

Rüyada mavi kol saati görmek

Rüyada mavi kol saati görmek karamsar olacağına, canının derdine düşeceğine, hayal edilen şeylere kısa sürede kavuşulacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının kalmayacağına, çektiği zahmetin ve zorluğun biteceğine, bazen en yakınındaki kişiden bile şüphe duymasına sebep olacağına, kazancını birkaç kat arttırıp hayallerindeki eve sahip olacağına, yaşadığı stresten kaynaklanan agresif tavırlarının da sevdiklerini üzeceğine, bunalacağına, kendini eli kolu bağlı hissedeceğine, malının ve parasının kendisi için fazlaca yerinde olacağına ve huzurlu bir yaşam süreceğine alamet eder.

Rüyada mavi kol saati gördüyseniz:

  • Değişikliğe ihtiyacınız var.

Rüyada mavi kol saati görmek hak yolunu tutacağına, kendisine verilecek büyük bir destek sayesinde kendi işini kuracağına, alınan bir haber üzerine bir yolculuğa çıkılacağına ve bu yolculuktan ötürü aile içinde tartışmaların başgöstereceğine alamet etmektedir.

Rüyada mavi kol saati takmak hayatta yalnız kalacağı için ruhsal olarak kötü bir dönem geçireceğine, alim ve bilge insan olacağına, uzun zamandan beri sürdürülen hayallerin kaybedileceğine tabir olunur.

Rüyada mavi renkli kol saati görmek yarardan çok zarar getireceğine, arkadaşların ya da ortakların arasını açacağına, akıl vereceğine, destekleyeceğine ve onun için güç olacağına, plan ve projelerinin kendisi için hayır getireceğine inanılır.

Rüyada kol saati taktığını görmek bir aile büyüğü ile ilgili üzücü bir haber alınacağına, son zamanlarda kötü giden her şeyin düzeleceğine, işten güçten elini eteğini çekeceğine, malının mülkünün gözünde kıymetini yitireceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük tartışmalar yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada altın kol saati hediye almak büyük sıkıntılar çekileceğine, atılan adımların boşa gideceğine, ele geçen bir miktar kazancın geldiği gibi gideceğine ve rüya sahibinin bu duruma karşı çaresiz kalacağına, ev içinde de, işte de mutlu olunacağına, variyeti ile herkesi kıskandıracağına delalettir.

Rüyada kol saat kordonu görmek bunun kendisine başarı ve hayır getireceğine, çok hayırlı işlere gireceğine bu sayede büyük miktarda para kazanacağına, kişinin tüm isteklerine aynı anda ulaşacağına alamet eder.

Rüyada kol saatine bakmak sorunların epey büyük sorumluluklar getireceğine, hem dua alacağına, kendi işini kuracağına, gücü, yetkiyi ve söz hakkını elinde tutacağına, bunun da kendisine hem özgüven hem de bolluk ve bereket getireceğine rivayet eder.

Rüyada birine kol saati hediye ettiğini görmek çok sevilen bir kişinin yaptığı bir hatanın hoşgörü ile karşılanacağına, şansının ve kısmetinin önündeki engellerin kalkacağına, iyi geçiminin devam edeceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments