Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kol saat satın almak

Rüyada kol saat satın almak

Rüyada kol saat satın almak hedefine çok kolay ulaşacağına, atacağı bazı adımlar ile sorunlarından kurtulacağına, tersliklere ve aksiliklere sebebiyet vereceğine, hesapsız planları uygulayacağına bu yüzden de emeklerine yazık edeceğine, iş dünyasında acemi olan kişilere bilgi ve deneyim konusunda yardım edileceğine, çok büyük işlere girişip hepsinden alnının akı ile çıkacağına ve bütün işlerin çok büyük başarılar ve çok büyük paralar getireceğine, yaşamını kendi istediği gibi yönlendirebileceğine ve yönetebileceğine, orada iyi ahlaklı kimselerle dost olacağına alamet eder.

Rüyada kol saat satın almak gördüyseniz:

  • Daha kuvvetli ya da önemli yeteneklerinizi ön plana çıkartan bir özgeçmiş oluşturmak isteyebilirsiniz.

Rüyada kol saati satın almak zamansız bir ayrılık haberi alınacağına, yakın bir arkadaşın ihanetine uğranacağına ve aksiliklerin başgöstereceğine, rahatlık, lüks ve kolaylık içinde yaşayacağına, iş hayatındaki yorgunluğunu bu sayede atacağına ve kendisini daha rahat hissedeceğine rivayet eder.

Rüyada kol saat satın almak yaşamının da düzene gireceğine, aradaki dostluğun daha da pekişeceğine, işlerinin günden güne açılacağına yorulur.

Rüyada duvar saati satın almak işlerinde atılıma geçeceğine, iş ve kazanç kaybına uğrayacağına, hayırlı ve başarılı işlere gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada çalar saat satın almak hastalanacağına, kötü haberler alacağına, başarısızlığa düşeceğine, rüyada görülen kişi tanınıyorsa onun kederine ortak olunacağına, iş hayatında yaşanan kötü durumlardan ötürü üzüntü ve endişe yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada saat satın aldığını görmek yaşamdan yana alabileceği tüm tatları almaya çalışacağına, çok başarılı adımlar atacağına, çok büyük ve hayırlı adımlar atacağına yorulmaktadır.

Rüyada saat satın almak sıkıntılarının ve sorunlarının sona ereceğine, etrafındaki bazı kişilerden çok büyük ihanetler göreceğine, kazancının hayal edemeyeceği kadar artacağına delalettir.

Rüyada altın kol saati bulmak hanesinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına ve büyük bir huzur ve mutluluk döneminin geleceğine, kendisini çok iyi yerlere getirecek ve büyük kazançlar sağlayacak kararlar vereceğine, çok başarılı olacağına, el attığı işlerde borç ödemek zorunda kalacağına alamet eder.

Rüyada yeşil kol saati görmek çok sevilen ve değer verilen bir büyükten destek görüleceğine, hayırlı kararlar alacağına, bir sebeple rüya sahibinin, çok büyük bir şok yaşayacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments