Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeni kol saati almak

Rüyada yeni kol saati almak

Rüyada yeni kol saati almak maddi sıkıntılarının çözüleceğine, sorun yaratan durumlardan kurtulacağına, gösterilen çabaların deyim yerindeyse meyvelerini vereceğine, şansın yüze güleceğine, kazanılmış olan deneyimler sayesinde kazancın epey artacağına, canının sıkılacağına ve insanlara karşı utanç içinde olup kendini kötü hissedeceğine, önünün kapanacağına bu nedenle de yokluğa ve geçim derdine düşeceğine, hiçbir eksiğinin olmayacağına, hayırlı kişiler ile çok güzel bir ortaklık kurulacağına, sağlıkla ilgili bir konuda verilecek bir kararın ardından kısa sürecek bir operasyon geçirileceğine yorulmaktadır.

Rüyada yeni kol saati almak gördüyseniz:

  • Geçmişte güzel anılarınız olan düzenlemeler, anlaşmalar veya ilişkiler sorun sinyali verebilir.

Rüyada yeni kol saati almak dertlerin artacağına, huzursuzluk yaşanacağına, rahatsızlık yaratacak bir işe girileceğine, düşman olduklarına duyduğu kini bitireceğine, hayatından nefret duygusunu atacağına, iş açısından da verilen kararların en isabetli şekilde hedefine ulaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada yeni kol saati görmek iş hayatında daha önce hayal edemediği kadar iyi bir kariyere sahip olacağına, yaşayacağı güzel günlerin de çoğalacağına, rakiplerini yeneceğine, maddi anlamda yarışılmayacak ve tabiri caizse boy ölçülemeyecek güce kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada yeni kol saati takmak bunun kendisi için büyük şans olacağına, maddi ve manevi olarak epey gelişme yaşanacağına, her işi ile daha çok ses getireceğine işaret etmektedir.

Rüyada yeni bir kol saati almak uzunca bir süre boyunca tek başına kalacağına, sorunlu ve üzüntülü zamanlar geçirileceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar alacağına işaret etmektedir.

Rüyada camı kırık kol saati görmek bir sebeple ister istemez büyük üzüntü duyacağına, çaresiz insanların çaresi olacak işlere imza atacağına, sorunlarının en kısa zamanda çözüm bulacağına yorulur.

Rüyada kol saatini başkasına vermek zorluk, zahmet ve borç bilmeden yaşayacağına, başarılı bir şekilde işlerini gerçekleştireceğine, yaşanan olaylardan herhangi bir sorun olmadan ve çok büyük ve üzücü durumlara düşmeden kurtulacağına işaret etmektedir.

Rüyada sarı kol saati görmek zararlarını çok büyük çalışmalar gerçekleştirerek kapatmak zorunda kalacağına, tartışma ve kavgaların başgöstereceğine, atılan adımların çok iyi bir gelecek sağlayacağına işaret etmektedir.

Rüyada koluna saat takmak ancak daha sonra bir anda her şeyin altüst olacağına, ilk zamanlarda parasal sıkıntılar yaşanacağına, eline geçen fırsatlarla çok iyi işler çıkartacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments