Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada iki kolunda saat görmek

Rüyada iki kolunda saat görmek

Rüyada iki kolunda saat görmek rüya sahibinin bu durumu fark ederek akıllıca davranarak bu kişileri birbirine düşüreceğine yorumlandığı gibi, farklı olarak kişinin yapacağı yanlışların dostlarıyla arasını açacağına, ele geçen paraları gelecekte evlatlarının kendi hayatlarını kurmaları için birikime yönlendirileceğine, aile hayatının kötüye gideceğine, kulluk derecesinin artmasına, kendisini üzmeye ve zarara uğratmaya çalışan bazı insanlara rağmen işlerini çok iyi bir şekilde ilerleteceğine, şifa ve moral bulacağına, müsriflikten kaçınıp, tutumlu bir yaşam süreceğine, büyük atılımlar yapacağına, kendisine destek olan insanları hiçbir zaman unutmayacağına ve yapacağı çok başarılı projeler ile önlenemez bir yükselişe geçeceğine inanılır.

Rüyada iki kolunda saat gördüyseniz:

  • Üzerinde belli bir etkiniz olabilecekse bazı konuları zorlamalısınız.

Rüyada kol saati hediye aldığını görmek herkesin ayakta alkışlayacağı işler yapacağına, şansının geri döneceğine, eğer hali hazırda böyle bir şey zaten varsa bunun sonucunun rüya sahibini sevindirecek şekilde olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kol saatini unutmak girdiği hiçbir işte başarı sağlayamayacağına, kötü niyetli bir kişinin çıkaracağı bir dedikodu ile uğraşılacağına ve manevi olarak sıkıntılı bir dönem geçirileceğine, rüya sahibinin ismini gelecek nesillerin de bileceği şekilde şöhretli bir duruma taşıyacak işler yapacağına tabir olunur.

Rüyada güzel kol saati takmak malının ve parasının da hiç olmasına neden olacağına, çok sıkıntılı bu dönemi geçtikten sonra gireceği her işte büyük başarılar kazanacağına, yaptığı her işte hayranlık uyandıracağına, başarılarının devamı için kendisini sürekli yenileyeceğine işarettir.

Rüyada mor kol saati görmek sağlık problemleri içinde olacağına, ilerleyeceğine ve kalkınacağına, ancak daha sonra ihanet eden bu kişi ile çok iyi bir dostluk ilişkisi kurulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada altın kol saati bulmak aile içinde huzur ve mutluluğun her daim süreceğine, bundan sonra hep başarılı işler yapacağına, yeni şeyler keşfedeceğine ve yaptıkları ile adından söz ettirmeyi başaracağına rivayet eder.

Rüyada altın renginde kol saati görmek ikisi arasındaki ilişkinin gerileceğine, eşleri birbirine düşürecek bir haber alınacağına, işle ilgili olarak çok kayıp verileceğine, kazançlı olacağı işlere gireceğine işarettir.

Rüyada pırlanta kol saati görmek eğitim hayatı ile ilgili olarak yeni bir kapı açılacağına, eşinin sahip olduğu mal ve mülkler üzerinden yepyeni bir hayata atılacağına, hayatının bir anda çok güzel hale geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada bir sürü kol saati görmek kazancın neredeyse yarı yarıya düşeceğine, başarıların artacağına, ekonomik olarak bolluk içinde geçen bir döneme girileceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments