Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil kirpi görmek

Rüyada yeşil kirpi görmek

Rüyada yeşil kirpi görmek çok büyük bir kırgınlık yaşamış olan kişileri barıştıracağına, hanesindeki rızkın eksileceğine, kazaya ve belaya yakın olacağına, ancak gelen yardım tekliflerini reddedeceğine, herhangi bir sorun ve sıkıntı durumlarında sadece kendini bildiği doğrultuda giden rüya sahibinin, yakın bir zamanda çok büyük pişmanlıklar yaşayacağına, müjdeli ve hayırlı haberler alınacağına, ancak daha sonra kendisini toparlayacağına, büyük bir hastalıkla boğuşup eskisinden çok daha iyi olmuş bir şekilde ayağa kalkacağına ve bütün sorunlarını kısa bir süre içinde hallederek sevdiği kişilere yardım edeceğine, bir takım olaylar karşısında doğru seçimler yapamayacağına, dünyevi hayatında bol nimete kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada yeşil kirpi gördüyseniz:

  • Özel yaşamınızla ilgili konuları dikkatle ele almalısınız.

Rüyada yeşil kirpi görmek verimli ve bereketli işler yapacağına, geçiminin kolaylaşacağına, rüya sahibinin de çok mutlu olacağına alamet eder.

Rüyada fare ve kirpi görmek sevinçli ve huzur dolu bir döneme girileceğine, işlerin çok iyi bir hale geleceğine, zararların kısa zaman içinde telafi edileceğine, çok büyük atılımlar yapılacağına, yaşanan kırgınlıkların sona ereceğine, sıkıntıların sona ereceğine yorulur.

Rüyada dikensiz kirpi görmek zarar verebilecek kişilerin uygun bir dille hayattan uzaklaştırılacağına ve aile hayatına huzur getirileceğine, çevresindeki kişilerin de mutlu olmaları için çaba göstereceğine, bazı konser etkinliklerine katılacağına ya da sinema filmi izleyeceğine inanılır.

Rüyada kirpi oku görmek terfi edeceğine, hafifleyeceğine, huzura kavuşacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, işlerinde daha önce yaşanmış olan sorunların tekrar karşısına çıkması üzerine daha hızlı ve daha kolay bir şekilde çözeceğine, çok güzel ve iyi insanlar ile çalışıp işlerinde büyük başarılar kazanacağına işaret etmektedir.

Rüyada kirpi beslemek sorunların tez zamanda ortadan kalkacağına, borçların ödenmesinde aksamalar olması nedeniyle sinir bozukluğu yaşanacağına, bazı ortaklıklar kurarak kendisini çok üst seviyelere taşıyacak çeşitli işlere gireceğine inanılır.

Rüyada kirpinin ısırdığını görmek dünyanın güzelliklerinin farkına varacağına, rahatının ve keyfinin yerinde olacağına, bunun ayrıcalığını ve avantajlarını yaşayarak daha konforlu bir şekilde çalışacağına delalettir.

Rüyada kirpi kovalamak kişinin tecrübelerinden yararlanacağı biriyle tanışacağına, işlerinin hızlanacağına, konforunun yerinde olacağına ve maddi gücü ile insanlar arasında ayrıcalık kazanıp, özel muamele göreceğine, hayatı boyunca kısmetinin açık olacağına işaret eder.

Rüyada evin içinde kirpi görmek hayal kırıklığına uğratılacağına, rızkının ve kazancının bol olacağına, yaşanan sorunların sona ereceğine ve atılan her adımda daha ses getiren işler yapılacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments