Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kirpi beslemek

Rüyada kirpi beslemek

Rüyada kirpi beslemek kafasını toplamasına yardımcı olacağına, geride bırakacağına, rütbe edineceğine, makamının, kazancının ve canın güvence altında olacağına, yaptığı yatırımlardan yana istediği sonuçlara ulaşacağına, çok büyük üzüntüler ve stresler yaşayacağına, geçim sıkıntısını da arkasında bırakacağına, mutluluktan bolca nasipleneceğine, iş konusunda çevredeki kişilere önayak ve örnek olunacağına, çekilen çilelerin ve eziyetlerin kısa zaman içinde sona ereceğine delalet eder.

Rüyada kirpi beslemek gördüyseniz:

  • Seyahatler veya keyifli aktivitelerle ilgilenme arzunuz artıyor.

Rüyada kirpi beslemek parasal olarak iyi bir yere gelineceğine, çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçireceğine, çok sevdiği ve değer verdiği bu insanlar ile arasına çok büyük mesafeler koyacağına, geleceğe dair şimdiden yatırım yapacağına inanılır.

Rüyada kirpi eti yemek hastalığının düzeleceğine, tecrübelerini aktaracağına, beden ve ruh sağlığının yerinde olacağına delalet etmektedir.

Rüyada oklu kirpi görmek başarısızlıklarla ve engellerle karşılaşmayacağına, iş dünyasında çok büyük bir prestij yakalayacağına, iş ve alışverişinde durgunluk olacağına işaret eder.

Rüyada siyah kirpi görmek kaçan fırsatların tekrar ele geçeceğine, bunun kendisine büyük mutluluk ve cesaret olacağına, uzaktan gelen çok büyük ve sevindirici bir haberden dolayı mutluluk gözyaşları döküleceğine rivayet eder.

Rüyada yeşil kirpi görmek eline belki bir daha hiçbir zaman geçmeyecek kadar büyük bir kısmeti ve şansı tepeceğine, dost ya da akrabalardan alınacak yardımlar ile parasal sorunların sona ereceğine ve aile içerisinde yaşanan gerginliklerin yerini genişliğe bırakacağına, çok uzak bir yere gideceğine ya da uzak bir yerden üzücü bir haber alacağına delalettir.

Rüyada kirpi oku görmek işleri konusunda büyük faydası dokunacak bir malzeme alacağına, aksi halde büyük bir zarar uğranabileceğine, az bir sermayeyle yeni atılımlar yapacağına tabir olunur.

Rüyada ölü kirpi görmek ana baba duaları alınması sayesinde engellerin kolayca aşılacağına, maddi açıdan büyük zorluklar yaşanacağına, ancak bu durumların kısa bir süre içinde atlatılacağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, uzun zamandan beri yaşadığı sıkıntılarından ve insanlar ile olan sorunlarından kurtulacağına ve hayatında çok rahat olduğu bir döneme gireceğine delalet eder.

Rüyada kirpi öldürmek sevdiği kişilerin yardımı ve destekleri sayesinde kendisini çok hayırlı ve güzel işlerin içinde bulacağına, üzüntülerin ve zorlukların biteceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa sürede kurtulmasına yardım edeceğine, hayırlı kazançlar ve başarılar kazanacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments