Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evin içinde kirpi görmek

Rüyada evin içinde kirpi görmek

Rüyada evin içinde kirpi görmek iş hayatında yaşanan kötü durumlardan ötürü üzüntü ve endişe yaşanacağına, bu durumun bir türlü düzeltilemeyeceğine, muradına ereceğine, cesaret ve özgüven sahibi olacağına, işlerin iyiye gideceğine, yaptığı işlerle insanların gönlünde taht kuracağına ve hayırlı bir kısmet bulup hayal ettiği gibi bir düğünle evleneceğine, ailesinin ihtiyaçlarını karşılamakta zorlanacağına, kötü günlerini arkasında bırakacağına, maneviyata daha çok önem verileceğine, ticarette yapacağı yeni atılımlar sayesinde muvaffak olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada evin içinde kirpi gördüyseniz:

  • Akaşam doğru üzerinize bir tembellik çökebilir.

Rüyada evin içinde kirpi görmek bolluğa, berekete, zenginliğe ve servet sahibi olmaya, önemli bir dönüm noktasına ve kişinin geçmiş yaşamından çok daha iyi koşullarda bir hayata sahip olacağına, eşi tarafından yüceltileceğine, el üstünde tutulacağına delalettir.

Rüyada kirpi görmek suyun üstünde kolaylıkla giden sandal bu kötü sürecin biraz daha uzun süreceğine, kendisine ev alacağına, alınteri dökülerek yapılan işten çok büyük bir maddi birikim yapılacağına alamet eder.

Rüyada kirpi kovalamak emeklerinin boşa gideceğine, sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, evliliklerinde güven sorunu yaşanacağına ve bir müddet ikilinin arasında soğuk rüzgarlar eseceğine yorulur.

Rüyada kirpinin ok attığını görmek ailesine sıkıntılardan uzak ve rahat bir hayat yaşatacağına, büyük bir boşluğa düşeceğine, kardeşler arasında büyük tartışmaların ve bu tartışmalar sonunda kırgınlıklar yaşanacağına işaret eder.

Rüyada dikensiz kirpi görmek mutluluktan, sağlıktan, huzur ve neşeden bolca nasipleneceğine, kendisi için isabetli kararlar alacağına, hayırlı kişiler ile tanışıp bu kişiler sayesinde çok daha büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine ve yaptığı işlerin sonunda çok mutlu olacağına, ancak zararın daha büyümemesi ve yeni bir sorunla karşılaşmamak için çok büyük önlemler alacağına inanılır.

Rüyada kirpi öldürmek sorunların tek kalemde silineceğine, ferahlığa çıkılacağına, bazı büyük sorunlarla uğraşılacağına, darlığa düşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kirpinin ısırdığını görmek çok büyük zorluklar çekeceğine, işlerinde çok sıkıntı yaşayacağına, herşeyin daha fazlasına kavuşacağına, bolluk ve bereket elde edeceğine, rüyayı gören kişinin Kur’an ve Allah aşkıyla yanıp tutuşacağına rivayet eder.

Rüyada fare ve kirpi görmek darlıktan, yokluktan, fakirlikten, hastalıktan ve tüm gereksiz korkularından da kurtulacağına, gittikçe daha kötü durumlara düşüleceğine, aile hayatı ile ilgili sevinçli ve hayırlı haberler geleceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments