Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil kekik görmek

Rüyada yeşil kekik görmek

Rüyada yeşil kekik görmek yurt dışında eğitim hayatına devam etmek için yollar aranacağına, sağlıklı ve güzel bir hayata sahip olacağına, ailesini ve sevdiklerinin hayallerini de gerçekleştirme fırsatı sunacağına, yalanı sürdürmeye ve ortalığı karıştırmaya çalışan bazı kişilere hadlerinin bildirileceğine, tüm sorunların çözüme kavuşması sayesinde derin bir nefes alacağına, arzularına, dileklerine ve de hayallerine kavuşacağına, başka bir şehirde yeni bir hayat kuracağına, sorunların günden güne daha da artacağına, sevilen kişilerle tartışmalar yaşanacağına, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına ve uzun zamandan beri kırgın olunan bir kişi ile aradaki buzların eritilemeyeceğine, bir sebeple kendisini çok üzeceğine delalettir.

Rüyada yeşil kekik gördüyseniz:

  • Yeni aktiviteler deneyimleyebilir veya yeni kişilerle tanışmanızı sağlayacak faaliyetlere katılabilirsiniz.

Rüyada yeşil kekik toplamak girilecek bir işte çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına, aile hayatında çok büyük bir huzurun hüküm süreceğine, haneye bolluk ve bereketin dolacağına, vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına ve rahat bir hayat sürüleceğine delalettir.

Rüyada yeşil kekik görmek güzel sözler işitip, hayırlı haberler duyacağına, çok büyük başarılar kazanacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, hayırlı bir karar verileceğine alamet eder.

Rüyada kekik içmek geçiminin yerinde olacağına, maddi kriz yaşanacağına, üzüntülü bir duygu haline bürüneceğine yorulur.

Rüyada kekik ve nane görmek aldığı başarıları ve kendisini kıskanan insanlar ile tartışma yaşayacağına, ruhlarına mevlit okutacağına, arkadaşlarından, dostlarından, akrabalarından ve komşularından destek bekleyeceğine delalettir.

Rüyada kekik görmek aile bireyleri arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına, evlenme yolunda adım atacağına, projelerin ve ortaya konulacak olan çalışmaların büyük bir prestij sağlayacağına, zor günlerin geride kalacağına, endişeli bekleyişlerin sona ereceğine delalet eder.

Rüyada kurutulmuş kekik görmek iş ile ilgili çok hayırlı fırsatların gerektiği gibi değerlendirilemeyeceğine, çevresinde olan bitene karşı daha bir dikkatli olacağına, kendisini çekemeyen, nazar eden insanların haddini bildireceğine inanılır.

Rüyada kuru kekik görmek rüya sahibinin kendisini çaresiz hissederek, bir türlü işin içinden sıyrılamayıp sinirden gözyaşı dökeceğine, karşısına büyük ve eşsiz kapılar açılacağına, kazandıklarının ve elde ettiklerinin makbul olmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada kekik ekmek bunun da hayatındaki en isabetli karar olacağına, inancına hep sadık kalarak yaşayacağına, makbul ve helal olandan vazgeçmeyeceğine, ters giden işlerin düzeleceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments