Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kekik görmek

Rüyada kekik görmek

Rüyada kekik görmek kişinin tüm endişelerinin, korkularının ve kuruntularının biteceğine, aile sahibi olup, yuva kuracağına, kendisine hayır getirecek kararlar alacağına, atılıma geçeceğine, ancak beklenen kişinin henüz gelmediğine, belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine bu durumun belki de çok uzun bir süre devam edeceğine, maddi olarak çok rahat edilecek bir döneme girileceğine, şeref ve haysiyetin artacağına, ticarette rakiplerine karşı zafer kazanacağına, maddi olarak rahatlayacağına ve pek çok imkân elde edeceğine, hobiler edinip yaşamına yeni renkler katacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine gireceğine ve hayırlı bir evlada sahip olacağına alamet eder.

Rüyada kekik gördüyseniz:

  • İşinizi veya genel anlamda hayatınızı ilgilendiren konularda tamamen farklı düşüncelere sahip olabilirsiniz.

Rüyada yeşil kekik toplamak çok büyük sorunlar ve sıkıntılar ile karşılaşacağına, kötü niyetli bir arkadaşın yol açtığı sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, maddi olarak çok büyük bir zorlanmaya sebebiyet veren işin nihayete erdirileceğine işaret eder.

Rüyada kekik toplamak eşi ve çocukları ile hayal ettiği hayatı yaşayacağına, rahat edeceği, huzurlu ve mutlu olacağı günlerin geleceğine, işlerin başına geçeceğine rivayet eder.

Rüyada kekik yağı görmek sinirlerine hakim olmakta güçlük çekeceğine, verilen emeğin boşa çıkmayacağına, hem de zengin biri olacağına rivayet eder.

Rüyada kekik ekmek işlerin günden güne daha kötü bir duruma düşeceğine, huzursuz bir ortama girilip, bu yüzden evliliği bitirme aşamasına gelineceğine, büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, çok üzüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada kekik ve nane görmek müjdeli ve güzel haberler alacağına, çalışmaların ve projelerin yeni iş kapıları açacağına, kalabalıktan uzak olacağına yorulur.

Rüyada kekik suyu içmek girilen bütün işlerde büyük başarılar kazanılacağına, eline geçen para ile birbiri ardına güzel çalışmalara imza atacağına, uzun zamandan beri askıda kalan bir işinin yardımsever, hakkaniyetli ve düzgün bir insandan çok büyük yardım göreceğine tabir olunur.

Rüyada kekik istemek böylece çıkabilecek problemleri kısmen de olsa bertaraf edeceğine, kazaya ve belaya çok yaklaşacağına, mal mülk konusunda çok büyük adımlar atıp çok zengin olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada dağ kekiği görmek zevke sefaya ve eğlenceye dalacağına, dünya mallarına karşı hırslanacağına bu yüzden de inancından ödün vererek yanlışlara düşeceğine, geçimden, paradan ve maldan yana sıkıntı yaşamayacağına, aile bireylerinin çok üzüleceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments