Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kekik ve nane görmek

Rüyada kekik ve nane görmek

Rüyada kekik ve nane görmek işlerin çok büyümeyeceğine, kısa süreli karlar elde edileceğine, zaman zaman tartışmaların yaşanacağına, yardımcı olmayacağına, başına türlü melanetlerin ve musibetlerin geleceğine, işlerinin bozulacağına, sıkıntı yaratacak durumları ortadan kaldırıp daha rahat bir şekilde hareket edeceğine, tartışmalar yaşanıp aile huzurunun tamamen bozulacağına, üzüntüsüne ve sıkıntısına ortak olacağına, kendisine moral verecek ve yüzünün gülmesini sağlayacak güzel olaylar yaşanacağına, sorunların günden güne artacağına delalet etmektedir.

Rüyada kekik ve nane gördüyseniz:

  • Seyahatler, yer değişikliği veya yeni öğrenilen bilgiler yeni fırsatları da beraberinde getirebilir.

Rüyada nane kekik görmek kendisini ilim ve irfan yoluna adayacağına, çoluk çocuğa karışacağına, güçten ve takatten düşeceğine inanılır.

Rüyada kekik ve nane görmek ruhunu güzelleştireceğine, onu dingin, keyifli ve neşeli bir kimse yapacağına, iş hayatında çok zarar edileceğine, mesleğinde istediği başarıyı elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kekik bitkisi görmek işlerin istenmeyen durumlara düşeceğine, evinde ve işyerinde bereketin ve bolluğun hüküm süreceğine, hiçbir eksiğinin olmayacağına, hayatının kolaylık, güzellik, huzur, bolluk ve bereket içinde geçeceğine işaret etmektedir.

Rüyada kurutulmuş kekik görmek büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına ve bu zararları ortadan kaldırmak için uğraş vereceğine, kendisini yaralanmış, darbe almış, yenilgiye uğramış hissedeceğine, çok üzüleceğine ve de bir süre toparlanamayacağına, destekleyeceğine ve onun için güç olacağına yorulmaktadır.

Rüyada kekik vermek iş hayatındaki ve aile hayatındaki huzuru kaybedeceğine ve çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, bir sebeple iş yapılan kişi ile aranın açılacağına, blöf yapan bir kişi yüzünden iş hayatında çok kötü bir duruma düşüleceğine, dara düşeceğine inanılır.

Rüyada kekik suyu içmek hem çok mutlu olacağına, maddi olarak çok rahat edilecek bir döneme girileceğine, maddi imkânlarının bir ömür konfor içinde yaşaması için ona yeteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kekik ekmek ağız tadını, keyfini ve rahatını yerine getirecek hayırlı gelişmelerin meydana geleceğine, elinin bollaşacağına, yaşanan son durumlardan ötürü çok zarar edileceğine, müjdeli ve güzel haberler alacağına yorulur.

Rüyada kekik otu görmek sıkıntıların ve sorunların biteceğine, yeni bir iş konusunda yakın bir arkadaşla ortaklık kurulacağına, kendisinin sonuçtan mutlu olacağına, aile bireyleri ile rahat bir ömür sürüleceğine ve alınacak hayırlı ve sevinçli bir haber ile mutluluklara mutluluk katılacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments