Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kurutulmuş kekik görmek

Rüyada kurutulmuş kekik görmek

Rüyada kurutulmuş kekik görmek verilen emeklerin sonunda karşılığını vereceğine, sorunların atılan adımlar sayesinde çözüme kavuşacağına, dertlerinin şifasına, sorunlarının çarelerine, problemlerinin de çözümlerine ulaşacağına, biraz olsun hafifleyeceğine ve hayatın belli bir oranda sıradanlaşarak kişiye nefes alacak zaman kazandıracağına, alınan bir iş teklifinden ötürü gurbete çıkılacağına, yakın bir arkadaşın desteğiyle çok istenen bir konuda önemli bir adım atılacağına ve düşmanların ve rakiplerin üzülmesini sağlayacak bazı kararlar verileceğine, işlerin hayırlı kapılar açacağına, sevdiğiyle arasındaki ilişkiyi ve bağı kuvvetlendirecek gelişmeler yaşayacağına, onunla hayırlı şekilde devam edeceğine, mutluluk ve heyecandan da yerinde duramaz hale geleceğine, elde etmek istediği başarıyı ve zaferi elde edeceğine delalet eder.

Rüyada kurutulmuş kekik gördüyseniz:

  • Fiziksel uğraşlara gerek duyabilirsiniz.

Rüyada kurutulmuş kekik görmek verdiği yaşam mücadelesinin yorulmasına ve çabalamasına değeceğine, rahat ve güzel bir çalışma ortamı kurup daha çok proje üreteceğine, rüya sahibinin zahmetli, çileli ve zorlu günler yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada kekik vermek çok sıkıntılı zamanları kolay bir şekilde atlatacağına, işlerini büyüteceğine, ticaret hayatını ilerleteceğine, yetki sahibi olacağına, hayırlı başlangıçlar yapacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kekik ekmek ailesiyle birlik ve dayanışma içinde kalacağına, kazanılan başarılar sayesinde yüklü miktarda para kazanılacağına ve huzurlu ve mutlu bir hayat sürüleceğine, endişe duyduğu bütün konuların çözüme kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kekik görmek ağız tadının yaşanacak olaylara paralel olarak kaçacağına, aksine büyük zarar görülmesine sebep olacağına, kişinin hayatını düzenlemek için bu kimselerden sonuna kadar faydalanacağına, her gün yeni bir bilgi edinmekle kalmayıp, öğrendiklerini hayata geçirmek için de çaba göstereceğine rivayet eder.

Rüyada kekik istemek rüya sahibinin, iş hayatı ile ilgili çalışmalara hız vereceğine, rüya sahibi çalıştıkça kendisine cömert davranacağına, hatalarından ve yanlışlarından ders çıkaracağına alamet eder.

Rüyada yeşil kekik görmek çok zor durumlara düşeceğine, sevdiği bir kişi ile birlikte girdiği bir işte zarar edeceğine, elinde avucunda kalan bir miktar para ile yeni bir işe gireceğine, bu işin kazanç sağlaması sayesinde hayırlı bazı olaylar ile karşılaşacağına, hayırlı kız evlatlara sahip olacağına, kar elde etmek için onları sırtından vuracağına alamet eder.

Rüyada kuru kekik görmek kazancının sürekli artacağına, işlerinin sonuna gelip iflas edeceğine, aileye yeni bir bebeğin katılacağına delalettir.

Rüyada kekik bitkisi görmek yeni kısmetlere nail olacağına, çektiği çilenin unutulmasını sağlayacak kadar rahatının ve huzurunun yerinde olacağına, hayatındaki aksiliklerin ve engellerin adeta bir çığ gibi büyüyeceğine ve rüya sahibinin daha bir mutsuz ve daha bir üzgün olacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments