Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kekik içmek

Rüyada kekik içmek

Rüyada kekik içmek sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, çok büyük atılımlar yapacağına ve bu atılımlar sayesinde iş hayatında çok büyük kazançlar elde edeceğine, aşılması gereken engellerin günden güne artacağına, sıkıntılarla ve sorunlarla karşılaşacağına, atılacak adımlar ve gerçekleştirilecek çalışmalar sayesinde büyük ilerlemeler kaydedileceğine, rahatlığının yaşlılığında dahi bozulmayacağına, bunu Allah’ın kendisi için sunduğu bir hikmet sayacağına, aile hayatında çok kötü dönemler geçirmesine sebep olacağına, yoksul ve düşkün bir hayat süreceğine inanılır.

Rüyada kekik içmek gördüyseniz:

  • Verdiğinizden daha azına razı olmanızı gerektiren iş, plan, ilişki ya da başka durumlardan uzak durmalısınız.

Rüyada kekik suyu içmek diğer taraftan yapılan bazı işlerde kazanç edileceği için birçok kez borç alınacağına, bu borçlardan ötürü büyük sorun yaşanacağına ve çok yakın bir zamanda aile içinde tartışmaların baş göstereceğine, deneyimsiz olduğu bir takım olaylara karşı da aşinalık edineceğine bu sayede daha güçlü ve daha donanımlı hale geleceğine, sorunlarının biteceğine, yaşadığı sıkıntılı durumların son bulacağına işaret eder.

Rüyada kekik içmek maddi ve manevi olarak düştüğü sıkıntılardan eş, dost ve akrabaları sayesinde çıkacağına, istenmeyen bir işte çalışmak zorunda kalınacağına, hayatı boyunca azın ne demek olduğunu bilmeyeceğine işaret eder.

Rüyada kekik çayı görmek elinde avucunda ne varsa kaybedeceğine, stresli bir ortama gireceğine, zevke aşırı düşkünlük gösteren rüya sahibinin maddi sorunlarının da büyüyerek borç almak zorunda kalacağına yorulur.

Rüyada kekik bitkisi görmek ortaya konacak projelerin kazanç elde etmesi ile sayesinde hayırlı kapılar açılacağına, işlerin hiç olmadığı kadar iyi gideceğine, hayat içinde çok rahat edeceğine, dilediği gibi yaşayacağına, sevilen bir kişi ile yapılan bir ortaklığın kısa zamanda bozulacağına işarettir.

Rüyada kekik tarlası görmek ana baba dualarının alınacağına, büyük bir zenginlik elde edileceğine, hayırlı adımlar atılacağına, sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, üzüntü veren olayların düzeltileceğine alamet etmektedir.

Rüyada kekik yağı görmek üzüleceğine, yüzsüz ve uğursuz kişilerle karşılaşacağına, ter döktüğü ve üzerinde çok çalıştığı işlerin istediği şekilde sonuçlanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada taze kekik görmek kiracı olmaktan kurtulacağına, bunun kendisine ilaç gibi geleceğine, kişinin toplumdaki statüsünün yükseleceğine, herkesin istediği bir kariyeri olacağına, yeni bir ortama gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada kekik toplamak işlerinin çok iyi olacağına ve büyük kazanç elde edeceğine, ortak olunan kişi tarafından çok büyük bir zarara uğratılacağına, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, üzüntülerinin ve dertlerinin gün geçtikçe artacağına ve çok sıkıntılı bir dönemden çıkacakken daha sıkıntılı bir döneme girileceğine, yenileneceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments