Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kuru kekik görmek

Rüyada kuru kekik görmek

Rüyada kuru kekik görmek beklenmedik bir anda gelecek bir miras haberi ile çok mutlu olunacağına, kazandıkları ile daha iyi yatırımlar gerçekleştireceğine, çok büyük işlere girip kendisine ve ailesine çok rahat bir hayat sağlayacağına, talihinin ve kısmetinin açık olması sayesinde elinin bolluğa kavuşacağına, zarar edeceği işlere girmek zorunda kalacağına, bazı kayıplar olabileceğine, çevresindeki insanlardan biri ile hayırlı bir adım atacağına ve sonrasında dünyaevine gireceğine, işlerin başarılı bir şekilde organize edilmesi sayesinde tıkır tıkır işleyeceğine, eğitim hayatında bir kariyer yapılacağına, işlerini tek başına yöneteceğine ve uzun yıllardan beri hayal ettiği her şeye yakın bir zaman içinde kavuşacağına işaret eder.

Rüyada kuru kekik gördüyseniz:

  • Özel veya aile hayatınızla ilgili bir konuyu tam istediğiniz şekle dönüştürmek için gereken herşeye sahipsiniz.

Rüyada kuru kekik görmek dertlerinin şifasına, sorunlarının çarelerine, problemlerinin de çözümlerine ulaşacağına, tartışmalı bir durumla karşı karşıya kalınacağına, sevdiği ve değer verdiği bir işte üst sıralara çıkarak çok dikkat çekici işlere imza atacağına, eline geçen büyük fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine delalet eder.

Rüyada kekik görmek ailesi içinde yaşanan tartışmaların ve kavgaların sona ereceğine ve geç de olsa çok huzurlu ve rahat bir hayata geçiş yapılacağına, işinde büyük başarılar alacağına, sevdiği kişilerden ötürü zor günler geçireceğine işarettir.

Rüyada yeşil kekik toplamak bazı kişilere karşı sesini yükselteceğine ve el kaldıracağına, kendisi ile gururlanacağı işler yapacağına, mezuniyet sonrasında iş bulmakta sorun çekilmeyeceğine delalet eder.

Rüyada kekik suyu içmek insanlar arasında büyük itibar kazanacağına, maddi olarak zorluk çekileceğine, kardeşler arasında sürtüşmeler yaşanacağına, büyük sevinçler ve mutluluklar yaşanacağına delalettir.

Rüyada kekik vermek kimseye muhtaç olmadan yaşayacağına, yarasını saracağına, aile hayatının gün geçtikçe daha da iyi olacağına, uzun zamandan beri beklediği hayırlı bir haberin geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada taze kekik görmek hak yolundan uzaklaşacağına inancını kaybedip, kulluk görevini ihmale edeceğine, atılacak adımlar ile yeni işlere girileceğine ve kazancın arttırılıp uğranılacak zararlara karşı önlem alınacağına, aile hayatı içinde büyük mutluluklar yaşayacağına inanılır.

Rüyada kurutulmuş kekik görmek saygının hiç eksik olmayacağına, kısa zaman içinde büyük kazançlar elde edilmesine vesile olacak bazı işlere girileceğine, bu sayede yaşanan kötü durumların ve problemlerin hiçbir zarara yol açmadan en kısa zamanda ortadan kalkacağına, herkesin çok dikkatini çekecek bir oluşuma girileceğine delalet etmektedir.

Rüyada kekik bitkisi görmek kişinin kazancının artacağına, köşeye sıkıştıracağına, bazı borçlar yüzünden prestij kaybı yaşanacağına ve sıkıntıların başgöstereceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments