Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kekik ekmek

Rüyada kekik ekmek

Rüyada kekik ekmek emeklerinin ve umutlarının boşa gitmeyeceğine, her adımı takip edilen biri olup bu şekilde çok para ve mal kazanacağına, kısa zamanda yüksek bir mevkiye terfi alınacağına, girdiği işlerde istediği başarıyı elde edeceğine, onu kendisinden daha çok seveceğine, yakın zaman içinde yeteneklerini herkese ispat edeceği bazı çalışmalar gerçekleştirerek adından sıkça söz ettireceğine ve büyük başarılar kazanacağına, yoksulluk günlerinin artık arkada kalacağına, toplumun sevdiği ve değer verdiği bir işte çok iyi bir performans sergileneceğine ve bu sayede büyük bir işe sahip olunacağına alamet eder.

Rüyada kekik ekmek gördüyseniz:

  • Zihinsel olarak zaman zaman oldukça dalgın olabilirisiniz.

Rüyada kekik ekmek bir sebeple artık pes edip kendisine yeni bir hayat kuracağına, sevdiği işi yapmak için bazı kişilerle ortaklık kuracağına, dertlerin ortadan kalkacağına, sevinçli ve hayırlı bir haber alınacağına, kısa süre içinde başarı getirecek bir işe girileceğine delalet eder.

Rüyada kekik çayı görmek iş hayatı ve aile hayatı ile ilgili çok büyük bir azim göstererek çok büyük kazançlar elde edeceğine, işle ilgili olarak yaptığı çalışmaların yeni iş kapıları açacağına, maddi olarak çok iyi kazanç sağlayacağı bir işe gireceğine işaret eder.

Rüyada kekik otu görmek arkadaşları ile ve tek başına katılacağı bu aktiviteler sayesinde çok mutlu olacağına, iş hayatındaki yorgunluğunu bu sayede atacağına ve kendisini daha rahat hissedeceğine, deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçacaklarına, uzun zaman önce tedavi edilmiş olan bir rahatsızlığın tekrar edeceğine, hayatı boyunca türlü aksilikler ve sıkıntılarla uğraşmak zorunda kalacağına işarettir.

Rüyada kekik görmek iş hayatında ayağını kaydırmak isteyenlerden kurtulacağına, çok yakın bir zaman içinde çok hayırlı bir işe gireceğine, bu iş sayesinde çok hayırlı ve mutlu günler geçireceğine, uzun yıllardan beri hayal ettiği ve çok büyük arzu duyduğu şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına, aile bireyleri ile birlikte uzun zamandan beri düşünülen bir eğlence ortamına girileceğine ve moral depolanacağına tabir olunur.

Rüyada kuru kekik görmek ailenin dağılmasına veya ciddi hasar görmesine, her anlamda feraha kavuşacağına, hiç bir şeyin eksikliğini ve yokluğunu da hissetmeyeceğine, kazancının hayal edemeyeceği kadar artacağına alamet etmektedir.

Rüyada dağ kekiği görmek anılar arasında bir yolculuğa çıkacağına, itibar edineceğine, eş, dost ya da akrabalardan birine verilen sözlerin parasal sorunlar yaşanması yüzünden ödenemeyeceğine delalet eder.

Rüyada kekik vermek kalbini sıkan durumların ortadan kalkacağına, iş hayatında maddi zarara uğranacağına, iş dünyasında üne kavuşulacağına işarettir.

Rüyada nane kekik görmek sırtını hak yoluna ve Allah’a dayayıp bu yolda ilerleyeceğine, verilen emeklerin sonunda karşılığını vereceğine, keyifli sohbetler edeceğine ve uzun zamandır hiç keyif almadığı kadar keyif alacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments