Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil kekik toplamak

Rüyada yeşil kekik toplamak

Rüyada yeşil kekik toplamak yaşanan kırgınlıkların hayat içinde unutulacağına, rüya sahibinin kendisine olan güveninin artacağına, daha sonra başka iş kollarına girerek çok daha büyük kazançlar elde edeceğine, hiçbir sorun yaşanmayacağına, sıkıntıların yakın zaman içinde yapılacak hayırlı çalışmalar sayesinde son bulacağına, ailesinin çok seveceği hayırlı bir kısmet ile hayatını birleştireceğine, problemlerin çok rahat bir şekilde deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi çözüleceğine ve ferahlığa çıkılacağına, ele geçen eğitim fırsatlarının değerlendirileceğine ve kararlaştırılan noktaya ulaşmak için birçok kişi ile işbirliği yapılacağına delalet etmektedir.

Rüyada yeşil kekik toplamak gördüyseniz:

  • Yapacağınız değişiklikleri herkesin bilmesi gerekmiyor.

Rüyada yeşil kekik toplamak borçsuz, maddi sorunlar olmadan, zengin bir hayata sahip olunacağına, cebinden parasının eksilmeyeceğine, yapılan işin bol kazanç getireceğine rivayet eder.

Rüyada kekik toplamak duyacağı bazı sözler sayesinde kafasındaki taşların yerine oturacağına, yeni bir eve sahip olacağına, her geçen gün daha büyük kazançlar elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada yeşil kekik görmek geleceğin hayır ve güzellik getireceğine, sorunların teker teker aşılacağına, çok sevinçli ve huzurlu günler görüleceğine rivayet eder.

Rüyada kekik görmek elini attığı işleri yakın zaman içinde çok hayırlı bir şekilde ileri götüreceğine, aile hayatının çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine ve hayırlı haberler alınacağına, olur olmadık şekillerde konuşmayacağına delalet eder.

Rüyada kekik vermek zor zamanların ve problemlerin geride kalacağına, rahatının, keyfinin ve konforunun yerinde olacak bir hayat süreceğine, çok büyük ve çok hayırlı işlere imza atacağına, büyük bir insan kalabalığına yardım edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada kekik ve nane görmek ağız tadına kavuşacağına, daha önce düştüğü yanlışlara yeniden düşmeyeceğine, sağlığının yerine geleceğine ve hayatının daha eğlenceli bir hal alacağına tabir olunur.

Rüyada nane kekik görmek böylece parasal olarak iyi bir duruma gelineceğine, yeni bir ülkeye taşınmak için yola çıkılacağına, hayatının bir anda allak bullak olacağına delalet eder.

Rüyada kekik yağı görmek kardeşleri ve akrabaları ile tartışacağına, daha fazla gelir elde edeceğine ve mal varlığının artacağına, çok büyük bir huzur ve mutluluk duyacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments