Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kalem çekmek

Rüyada kalem çekmek

Rüyada kalem çekmek rahatsızlıkların son bulacağına, işlerinin açılacağı bir döneme gireceğine ve bunun avantajlarını kullanmayı başaracağına, işlerin her geçen gün daha kötü bir hal alacağına, çıkılan yolculukların şans getireceğine, kişinin maaşının harcamalara ve borçlara giderek kısa sürede tükeneceğine, gerçekleştireceği çalışmalar ve ortaya koyacağı işler sayesinde çok dikkat çekeceğine, sıkıntılarından, hastalıklarından, dertlerinden, kötü düşüncelerinden, kendini mutsuz, huzursuz ve tedirgin eden her türlü duygusundan kurtulacağına, kafasının rahatlayacağına, iç dünyasının da güzelleşeceğine, ailesi ile arasındaki sorunları düzelteceğine ve işlerindeki bozulmaların sebebini araştırıp bir daha tekrarlanmaması için önlem alacağına işaret etmektedir.

Rüyada kalem çekmek gördüyseniz:

  • Fiziksel dağınıklığınız olabilir.Unutkanlık, sağa sola çarpmak veya birşeyler kırmak gibi şeylere dikkat etmeniz gerekiyor.

Rüyada gözlere kalem çekmek mal ve mülk sahibi olunacağına, dertlerin ve sıkıntıların sona ereceğine, mutluluk sayesinde işlerinin daha da artacağına, daha kolay bir hayata kavuşacağına delalet eder.

Rüyada gözlerine kalem çekmek insanlardan göreceği bazı kötülüklerden ötürü çok zor günler geçireceğine, aile bireyleri arasında tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, sevilen bir mahallelinin bu yüzden kalbinin kırılacağına tabir olunur.

Rüyada kalem çekmek verdiği emeğin hakkını sonuna kadar alacağına, iç huzurunu dengede tutabilmek için uğraşacağına, tüm hayalini gerçekleştirme fırsatı yakalayacağına delalet eder.

Rüyada siyah göz kalemi çekmek en yakındaki insanların ihanetine uğramaya ve kendini toplumdan, sosyal ortamlardan soyutlamaya yorumlanan rüya, yaşanacak olumsuzluklardan sonra kişinin tüm çevresini yeni baştan düzenleyeceğine, bazı kişileri ölene kadar hayatından çıkaracağına, sağlıkla ilgili olan bir sorundan kurtulmak için bir doktora başvurulacağına, bolluk ve bereket dolu günler yaşayacağına inanılır.

Rüyada göze siyah kalem çekmek evini geçindirmek ve hayatını sürdürmek için alınteri dökerek kazanç elde edeceğine, tekin olmayan işlere girileceğine, işlerin ters gideceğine ve verilen emeklerin heba olacağına alamet eder.

Rüyada dudağa kalem çekmek kendisiyle ilgili olmayan işlerin kendisine mal edilmesine ve bu nedenle de çok gergin günler geçireceğine, çok kolay bir şekilde para elde edebilecek bir mevkiye geleceğine, ilişkiye huzurun geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada gözüne mavi kalem çekmek hazırdan yemek zorunda kalacağına ve elindekini de son kuruşuna kadar tüketeceğine, zararların üst üste geleceğine, gönlünce bir hayat süreceğine delalet eder.

Rüyada gözüne yeşil kalem çekmek sorunlarını bu sayede ortadan kaldıracağına, süzüleceğine, ağlayacağına, kazandığı başarılar ve geldiği mevkiden ötürü kendisini çekemeyen insanlar tarafından üzücü olayların içine çekilmek isteneceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments