Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz kaftan görmek

Rüyada beyaz kaftan görmek

Rüyada beyaz kaftan görmek çok güzel ve hayırlı işlere gireceğine, tüm endişe ve üzüntülerinden kurtulacağına, umutlarını yitireceğine, iş hayatında çok büyük başarılar kazanacağına, çok hayırlı ve mutlu günler geçireceğine, sorunların bu sayede aşılacağına, yeni bir iş için başvuru yapılacağına, sevilerek yapılan bir işin daha iyi bir hale hale getirileceğine, sorunlarından kısa zaman içinde kurtulacağına, iş hayatına atılarak çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, fiziksel açıdan iyi olmak için harcadığı çabanın aynısını ruhsal açıdan da göstereceğine, kişinin zorlukların üstesinden geleceğine, himayesinde çok sayıda kişinin çalışacağına işaret etmektedir.

Rüyada beyaz kaftan gördüyseniz:

  • Romantik planlar yapabilirsiniz.

Rüyada beyaz kaftan görmek çıkılacak bir iş seyahatinin ardından başarılı bir ortaklığa girileceğine, bu ortaklık sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, kaçırılan fırsatlardan daha iyilerinin elde edileceğine ve dostlarla ve aileyle çok mutlu olunacağına, herkesin sevdiği, saydığı ve tanıdığı biri olacağına, mal mülk edineceğine, rüya sahibinin sağlığına geri kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada beyaz kaftan giymek kafasını toparlayamayacağına, hayatının kontrolünü eline alamayacağına, bunalımlı ve buhranlı günler geçireceğine, iş dünyasında çok aranan bir kişi olunacağına, kendini sürekli geliştirmek için çabalayacağına alamet etmektedir.

Rüyada bordo kaftan görmek hedeflerine yaklaşacak fırsatlar elde edeceğine, kirasını ve faturalarını ödeyemez duruma düşeceğine, verilen duygusal kararlar kadar, anlık çıkışların da kişiye dönüp dolaşıp zarar vereceğine rivayet eder.

Rüyada mor kaftan giymek insanların kendisine her zaman destek olacağına, gerçek mutluluğu ve huzuru yaşama şansına nail olacağına, iş hayatında uğradığı zararların telafi olacağına, borçlarının biteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada padişah kaftanı görmek kendisini işine veremeyeceğine, başarısızlığa düşeceğine ve hüsran yaşayacağına, kurulan hayallerin gerçeğe çevrileceğine, ortak bir noktada bulaşamayacağına yorulur.

Rüyada kaftan giymek aldığı ödeme ile sıkıntı yaratan borçlarını kapatan rüya sahibinin,  rahat bir nefes alacağına ve çok daha hevesli bir şekilde çalışmaya devam edeceğine, girdiği işlerde herkesin imrenerek ve kıskanarak bakacağı bazı çalışmalara imza atacağına, etrafındaki kişilerden büyük bir ihanet göreceğine ve bu ihanet yüzünden çok sevdiği kişilerden uzak durma kararı alacağına işaret eder.

Rüyada birinin kaftan giydiğini görmek doğru adımlar atamayıp, isabetli kararlar vermeyişi nedeni ile maddi anlamda bir hayli zarara uğrayacağına, bol kazanç elde edileceğine, yaşanan sorunların sona ereceğine ve atılan her adımda daha ses getiren işler yapılacağına, mali olarak çok güçlü hale geleceğine, malını ve parasını sağlama alacağına işarettir.

Rüyada kırmızı kaftan görmek şansının yaver gitmesi ile birlikte iyi bir şekilde devam eden işlerin daha iyi bir hale geleceğine, tüm hayallerinin çok kısa süre içinde ve zahmetsizde gerçekleşeceğine, girdiği bütün işlerde başarıya ulaşacağına, istediği herşeye kavuşacağına, sevdiği kişilerin verdiği destek ile hayırlı bazı çalışmalar yapacağına ve yardıma muhtaç insanları çok sevindireceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments