Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bakanla görüşmek

Rüyada bakanla görüşmek

Rüyada bakanla görüşmek kısmetlerin günden güne artacağına, çevresindeki kişileri de araya sokarak destek olacağına, yatırımlarının kendine istediği getiriyi kazandıracağına, maddi ve manevi sıkıntıların yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, zor zamanların ve sorunların geride kalacağına, verilen görevi yerine getirmek için gereken imkânların sağlanamayacağına, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, varolan sağlık sorunlarının şifa bulacağına ve kısa süre içinde çok büyük mevkilere gelineceğine, afiyete ereceğine inanılır.

Rüyada bakanla görüşmek gördüyseniz:

  • Sorumluluğu olan sözler vermeyin.

Rüyada bakanla görüşmek her geçen gün kendisini yetiştireceğine, variyetini çoğaltacağına, borçların biteceğine, aile hayatındaki muhabbetin artacağına delalet etmektedir.

Rüyada telefonda görüşmek çok büyük üzüntü ve sıkıntı duyacağına, elinde bulunan imkânların kısa sürece eriyip gideceğine, hayatını yoluna koymaya, sıkıntıların ve sorunların üstesinden gelineceğine yorulur.

Rüyada başbakanla görüşmek aile bireyleri ile birlikte girilecek bir iş sayesinde çok iyi bir konuma gelineceğine ve kırılan kişilerin barıştırılmasında önayak olunacağına, karşılıklı duygu ve düşünceleri yakalayacağına, yeterince deneyimi olmayan bir iş konusunda yardım istediği bir kişinin verdiği sözü tutmayacağına tabir olunur.

Rüyada eski sevgiliyle görüşmek nankörlüğe ve vefasızlığa uğrayarak kendisi için çok ağır sayılacak olaylar yaşayacağına, bir anda gelecek bir haber sayesinde rahat bir nefes alınacağına, hikmet sahibi olacağına delalet eder.

Rüyada düşmanla görüşmek yatırımların heba olacağına, yeni insanlarla tanışıp yeni kararlar vereceğine, maddi olarak zorlansa da yavaş yavaş her şeyi yoluna koyacağına tabir olunur.

Rüyada sevdiğinle görüşmek dedikodular yüzünden çok sıkıntılı ve zor durumlarla uğraşmak zorunda kalınacağına, hayır duaları alınacağına, sorunlarının çözümü için canla başla çalışacağına, iş hayatında çok büyük bir yardımda bulunacağına ve aile hayatı ile ilgili bir sorunu çözeceğine delalet eder.

Rüyada telefonla görüşmek aile bireyleri arasında yaşanacak tartışmalar yüzünden huzursuzluk içinde bir dönem geçireceğine, ancak ne yapılırsa yapılsın aynı şekilde devam edeceğine, uzun zaman önce yaşanmış kötü bir olaydan ötürü ortaya çıkan zararların telafi edileceğine delalet eder.

Rüyada tanımadığın biriyle görüşmek sabit geliri olacağına, geçiminin kolaylaşacağına, elinin bollaşacağına ve hayatının da güzelleşeceğine, sorunlarının sona ereceğine, borçlarının biteceğine ve üzüntülerinin yerini mutluluğa bırakacağına, gelişmelerin rüya sahibini hiç memnun etmeyeceğine ve ilerleyen günlerde başının epey sıkışacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments