Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tanımadığın biriyle görüşmek

Rüyada tanımadığın biriyle görüşmek

Rüyada tanımadığın biriyle görüşmek gerçekleştireceği çok büyük bir proje ile birçok kişi tarafından isminin duyulacağına, mutluluğundan olacağına, sevdiği kişilerin yapacağı bazı hatalar yüzünden kalbinin kırılacağına, ele geçen eğitim fırsatlarının değerlendirileceğine, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, eş, dost ve akraba ile bir soruna çözüm bulunacağına, kısmetlerin günden güne artacağına, bir şansın ve kısmetin ardından yenilerini getireceğine, aile hayatında hiçbir maddi kısıtlamaya gitmek zorunda kalmadan yaşayacağına inanılır.

Rüyada tanımadığın biriyle görüşmek gördüyseniz:

  • Oldukça çekici teklifleri olan kişilerle karşılaşabilirsiniz.

Rüyada tanımadığın biriyle görüşmek üzüntülerin mutluluğa dönüşeceğine, huzursuz ve üzgün günler geçireceğine, eşler arasındaki tartışmaların yakında biteceğine alamet etmektedir.

Rüyada sevgiliyle telefonda görüşmek geri döndüğündeyse elinde yeni projeler olacağına, bu projeleri hayata geçirip hayallerini teker teker gerçekleştireceğine, sarsılacağına, yaşanan eksikliklerin giderileceğine ve çok büyük ve güzel işlerde başarı kazanılacağına alamet eder.

Rüyada bakanla görüşmek yalnız hissetmeye, hayırsız olaylar yaşayacağına, aksi halde çok daha kötü bir durumla karşılaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada biriyle görüşmek rakiplerle yapılan mücadelede kazanan taraf olunacağına, isteklerine ve emellerine kavuşmak konusunda herhangi bir sıkıntı çekmeyeceğine, sıkıntıların ve sorunların ortadan kaldırılacağına alamet eder.

Rüyada bayanla görüşmek çıkılan uzun bir yolculuğun ardından bazı projeler gerçekleştirileceğine, iş hayatında uğranılan zararların sevilen kişilerin araya girmesi sayesinde telafi edileceğine, dualarından hayır görmeyeceğine, hayallerini ve hedeflerini gerçekleştirmek için attığı adımların amacına ulaşmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada düşmanla görüşmek hayatındaki engellerin teker teker ortadan kalkacağına, toplumda itibar ve takdir toplanacağına, işlerin çok hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine, sıkıntıların biteceğine, eğitimle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına delalet eder.

Rüyada ölmüş biriyle telefonda görüşmek sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, yaşadığı bu durumlarda destekçisinin çok olacağına, gurbette iseniz vatanınıza döneceğinize delalet etmektedir.

Rüyada sevdiğinle görüşmek kişinin de hiç olmadığı kadar bahtiyar olacağına, zorluklarının biteceğine, yapılan hataların hızlı bir şekilde telafi edileceğine ve tekrar edilmeyeceğine, sosyal hayat içerisinde çok güzel bir konu hakkında bir kutlama yapılacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments