Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada telefonda görüşmek

Rüyada telefonda görüşmek

Rüyada telefonda görüşmek rakiplerin oyununa gelineceğine, manevi olarak bir rahatsızlık yaşanacağına, büyük bir çaba gösterilmesine rağmen sorunların sürekli artacağına, rahatsızlık yaratan bir işin çözüm bulacağına, yapılan işte uğranıla zararların telafi edileceğine, kazancının çoğalmasıyla geçiminin kolay hale geleceğine, zorlukların ve musibetlerin sürekli artacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından bu sayede kurtulup aile hayatında daha rahat bir döneme gireceğine alamet eder.

Rüyada telefonda görüşmek gördüyseniz:

  • Bazı kişiler ne yapmaya çalıştığınızı ya da ne yönde ilerlediğinizi anlamıyor olabilirler.

Rüyada ölmüş biriyle telefonda görüşmek el attığı bütün işlerde başarıya ulaşacağına, atılan adımların kısa sürede başarıya ulaşacağına, eş, dost ve akrabalar ile bazı ortaklıklar yapılacağına, güzel günlerin yakında olduğuna, kıskanılacak projelere imza atılacağına ve hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar edeceğine tabir olunur.

Rüyada biriyle telefonda görüşmek işlerin her daim hayırlı bir şekilde yürüyeceğine, manen çok huzurlu ve mutlu olunacağına, ağız tadına ve neşesine kavuşacağına, hayatının kolaylaşacağına, maddi gücünün yerine geleceğine yorulur.

Rüyada sevgiliyle telefonda görüşmek üzüntülerin ve sıkıntıların bertaraf edileceğine, manevi huzurdan da nasipleneceğine, koşuşturma nedeniyle kişinin hem ruhen hem de bedenen çok yorulacağına işarettir.

Rüyada sevdiğinle telefonda görüşmek başarısız, mutsuz, hasta ve üzgün olacağına, zor ve kötü günler geçireceğine, günü birlik tatillere çıkacağına, daha sonra çok hayırlı adımlar atacağına rivayet eder.

Rüyada başbakanla telefonda görüşmek önemli yatırımlarda ve iş girişimlerinde bulunmaya, ailesini de yanına alarak üzerindeki stresi atacağına, ekmeğine, onuruna ve şerefine leke süreceğine yorulmaktadır.

Rüyada ölüyle telefonda görüşmek yaptığı işi daha profesyonel kişilere tanıtacağına, sıkıntının, derdin sona ereceğine, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine işaret eder.

Rüyada telefonla görüşmek onların mutlu haberlerini alacağına, işlerinde çok büyük ilerleme sağlayacağına, hem yeni yerler göreceğine hem de ekmek sahibi olacağına delalet etmektedir.

Rüyada telefonda görüşmek ailesini de mutlu edeceğine, haksızlıklara uğrayan rüya sahibinin sıkıntılı, stres içinde günler geçireceğine, lükse ve konfora kavuşacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments