Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiğinle görüşmek

Rüyada sevdiğinle görüşmek

Rüyada sevdiğinle görüşmek yolculuğa ve bununla erişilecek hayra, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına ve büyük bir dedikoduya malzeme edileceğine, yetenekleri üzerinde daha fazla uzmanlaşacağına, güvendiği insanların gerçek yüzlerini göreceğine, karaciğerle ya da mide ile ilgili bir rahatsızlıkla uğraşılacağına, bu sebepten ötürü işlere kısa da olsa bir süre ara verileceğine, kişiye kalacak miras sayesinde tüm düşlerin gerçek olacağına, dünyayı gezmek için yola çıkacak olan rüya sahibinin tüm hayatının bolluk ve bereket içinde geçeceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını geride bırakacağına, işlerin açılacağına, aranın bozuk olduğu birisiyle konuşulup sorunların çözüleceğine tabir olunur.

Rüyada sevdiğinle görüşmek gördüyseniz:

  • İlerlemek için ani hareketler ya da değişiklikler yapmaktan veya ani kararlar almaktan sakının.

Rüyada sevdiğinle telefonda görüşmek büyük mutluluklar yaşanacağına, insanlarla arasında iyi geçimin sağlanacağına, çalışmaların günden güne daha popüler olacağına, sorunların yakın zaman içinde çözüme ulaşacağına, rahatsızlık duyulan konularda büyük atılımlar yapılacağına, sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, iş hayatının her geçen gün daha iyi bir duruma geleceğine yorulur.

Rüyada sevdiğinle görüşmek yaptığı hiçbir şeyden zevk alamayacağına, insanlar arasında iyi anılır olacağına, toplumda sözü geçen ve ağırlığı olan kimse haline geleceğine, hem mesleğindeki hem de aile içindeki saadeti arttıracağına inanılır.

Rüyada evlenmek için görüşmek imkanlarını zorlayarak hedeflerini büyüteceğine ve ideallerine sımsıkı sarılacağına, maddi olarak çok sıkıntı çekileceğine, toplum içindeki değerinin artacağına alamet eder.

Rüyada bir erkekle görüşmek ancak karşılaşacağı bir durumda tecrübesizliğinden dolayı yanlış bir adım atacağına, böylece parasal olarak iyi bir duruma gelineceğine, hayalini kurduğu şeylerden günden güne uzaklaşacağına delalettir.

Rüyada biriyle telefonda görüşmek özellikle küçük iş yerleri açma düşüncesinde olanlar için işlerin kısa sürede büyüme göstereceğine ve maddi beklentilerin fazlasıyla karşılanacağına, büyük miktarda kazanç sağlayacağına, şansının açık olacağına işaret etmektedir.

Rüyada eski arkadaşlarla görüşmek gücünün, kudretinin yerine geleceğine, sıkıntılarını başarılı bir şekilde bertaraf edeceğine, kişinin musibetlerden ve uğursuzluklardan uzak olacağına, keyfinin, sağlığının ve rahatının da ömür boyu süreceğine delalet etmektedir.

Rüyada ölüyle telefonda görüşmek önemli bir şahsiyet olarak ilerde ülkenin tanıyacağı biri haline geleceğine, ilerleyen dönemlerde iş kurulacağına, kişinin birikim yapabilecek oranda kar elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada ölüyle görüşmek her kararlarında onların arkasında olacağına, uzun yıllardan beri çok uzak bir yerde oturan ve bir türlü biraraya gelme şansı bulamadığı akrabaları ile yakın bir zaman içinde bulaşacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının çözümüne katkıda bulunacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments