Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kuru incir yediğini görmek

Rüyada kuru incir yediğini görmek

Rüyada kuru incir yediğini görmek çok büyük ve hayırlı bir iş hayatı yaşayacağına, çok mutlu ve huzurlu olacağına, iş hayatında çok güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, kıran kırana bir mücadelenin ardından rakiplerin çok zarar edeceğine ve kısa süre içinde pek beklenmeyen bir performans sergileneceğine, bu performans sayesinde de iş konusunda teklif alınacağına, geleceğinde makam olarak da, maddi olarak da yüksek konumlara erişeceğine, işlerin her geçen gün daha kötü bir hal alacağına, sınırlı bir kazanç getiren işin tamamen duracağına, sıkıntılı bir döneme girileceğine, ancak herhangi bir sorun yaşamadan bu durumdan kurtulacağına, zarar edilecek bir durumdan sevilen bazı kişilerin araya girmesi ile kurtuluşa erileceğine, başka bir ülke veya şehirde sunum ya da toplantı içinde bulunulacağına delalettir.

Rüyada kuru incir yediğini gördüyseniz:

  • Geri çekilmek zorunda kalabilirsiniz.

Rüyada kuru incir yediğini görmek çok üzücü olaylar işe karşılaşacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının sona ereceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ancak daha sonra askıya almak zorunda kaldığı bir işte büyük bir başarı kazanacağına, uzun süre boyunca kendisini işine adadığı için sorunlu bir hayat yaşayacağına delalettir.

Rüyada dalında kuru incir görmek evlatlarını bu şekilde yetiştireceğine, bilgili ve deneyimli kimselerle karşılaşarak işbirliği yapacağına, aile hayatındaki muhabbetin artacağına,  hastalıkların iyileşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada siyah kuru incir görmek anlaşmazlıkların, kinin ve nefretin son bulacağına, insanlarla muhabbetinin koyulaşacağına, ağız tadının yerine geleceğine, ayrı düşmüş kişilerin buluşacağına, sorunların yakın bir zaman içinde kesin çözüme kavuşacağına, dertlerin biteceğine, büyük kazanç getiren bir işin zarara geçeceğine, huzurlu aile ortamının çeşitli sebeplerden ötürü bozulacağına işaret etmektedir.

Rüyada kuru incir vermek kişinin sabit ve garanti bir geliri olacağına bunun da rahat şekilde yaşamasına vesile olacağına ve ekmeğinin de hiç kesilmeyeceğine, kırgınlıkların ve küskünlüklerin aşılacağına, eş, dost ve akrabalarla çok mutlu günler geçirileceğine, şansının ve bahtının açılacağına, ticaretinde ehil kişiler arasına gireceğine rivayet eder.

Rüyada incir kurusu görmek ailesini de kötülüklerden uzak tutacağına, kalben çok rahat edileceğine, zararlı bir işin ortasında kalınacağna, aşılan engellerin tekrar başgöstereceğine, haklı olunan bir olayda haksız duruma düşüleceğine ve adım atılan işte ortaya konulmuş olan çalışmanın kötü bir olayla yarıda kalacağına yorulmaktadır.

Rüyada kuru incir satın almak isteklerini, ideallerini yerine getirmek için ihtiyacı olan tüm maddi ve manevi olanaklara sahip olacağına, isabetli kararlar vererek menfaat elde edeceğine, dualarının karşılığını alacağına, başarıya giden yolların açılacağına, kısmetin artacağına ve şansın döneceğine rivayet eder.

Rüyada kuru incir ikram etmek iş hayatında çok büyük bir düşüş yaşanacağına, rahatını kaçıracak ve uykusuz geceler geçirmesine sebep olacak olaylar yaşayacağına, işlerinde büyük bir ferahlık yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada kuru incir yemek görmek ter döktüğü ve üzerinde çok çalıştığı işlerin istediği şekilde sonuçlanacağına, maddi açıdan çok zor duruma düşüleceğine, büyük kazanç elde edeceğine, elindeki fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek hayırlı ve uğurlu kazançlar elde edeceğine, parasal sorunları birkaç hamle ile çözüme kavuşturacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments