Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil incir ağacı görmek

Rüyada yeşil incir ağacı görmek

Rüyada yeşil incir ağacı görmek sermaye elde edeceğine, rızık bolluğu içinde olacağına, hayallerine kavuşup daha çok çalışma şevki ile dolacağına, güvensizliğini yeneceğine, kendisini olumlu yönde telkin edeceğine ve bu sayede kalıcı olacak rızka ve mutluluğa kavuşacağına, endişe duyduğu olaylardan ve durumlardan bu sayede feraha çıkacağına, zahmetli bir işin altından kalkılacağına, geçim derdinin kalmayacağına, çok hayırlı işlere girileceğine, ekonomik olarak darlığa düşeceğine, ancak daha sonra yakınlarından birinin vereceği destekle toparlanacağına delalet etmektedir.

Rüyada yeşil incir ağacı gördüyseniz:

  • Etkilemek istediğiniz kişiler varsa, daha az konuşmalı daha çok şey yapmalısınız.

Rüyada yeşil incir ağacı görmek huzurunun da yerine geleceğine, sahip olduğu imkânlar ve fırsatlar sayesinde kendini hem şanslı hem de ayrıcalıklı hissedeceğine, girdiği tüm işlerden alnının akıyla çıkacağına ve kendisine hedef olarak koyduğu noktayı çok çalışarak ve azim göstererek kısa zaman içinde geçeceğine delalettir.

Rüyada incir ağacından düşmek endişe ettiği konularda genişliğe çıkacağına, kazanacağı paralar sayesinde aile hayatında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, ortaklı işlere girileceğine, kendisini paralayarak çalıştığı bir işte ortak olduğu kişiden büyük bir darbe yiyeceğine işaret eder.

Rüyada incir ağacının altında oturmak iş ortamında bir tartışma yaşanacağına, elinin darlığa ve yokluğa düşmeyeceğine, ekonomik olarak sıkıntı çekmeyeceğine bu sayede manevi olarak da huzurlu olacağına, zararlı alışkanlıkların sona erdirileceğine, sorun yaratan kişilerin uzaklaştırılacağına yorulmaktadır.

Rüyada incir ağacının altından geçmek yokluk ve fakirlik nedir hiç bilmeyeceğine, kişiye haksızlık yapılmak istendiğine ve mal paylaşımında büyük sorunlarla karşılaşılacağına, geleceği için kayda değer girişimlerde bulunacağına inanılır.

Rüyada ağaçtan incir toplamak variyetini çoğaltacağına, lüks içinde olacağına, rahat yaşayacağı imkânlara kavuşacağına ve refah seviyesinin artmasına vesile olacak işlere gireceğine, çok üzücü olaylar işe karşılaşacağına, çok rahat bir iş hayatı geçireceğine, sıkıntılarının biteceğine, anne baba duası alacağına yorulur.

Rüyada büyük incir ağacı görmek işlerinin de istediği şekilde yürüyeceğine, ortak olarak gireceği bir işte hiç beklemediği kadar büyük kazançlar elde edeceğine, çekemeyen kişilerin vermeye çalıştığı zararların boşa çıkacağına işaret eder.

Rüyada mezarlıkta incir ağacı görmek çok hayırlı ve akıllıca atılımlar yapacağına, hastalanacağına ve maddi anlamda zayıflayarak zor günler geçireceğine, bazı sorunların uzun zaman boyunca devam edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada ağaçta incir görmek üzüntülerinin ve yaşadığı zorlukların artacağına, yapmak isteyip de çeşitli nedenlerden dolayı bir türlü yapamadığı şeyleri yapması için kendisine yardımcı olacağına ve rahat edip hayatın tadını çıkarması için gereken ne varsa yerine getireceğine, sıkıntılı ve sorunlu olunan zamanlarda büyük bir istekle ortak olacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments