Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mezarlıkta incir ağacı görmek

Rüyada mezarlıkta incir ağacı görmek

Rüyada mezarlıkta incir ağacı görmek kazancın arttırılması konusunda büyük adımlar atılacağına, çok büyük kısmetler elde edileceğine, o masumların bedduasını alacağına, namusu ve onuru ile yaşamayı seçeceğine ve bu şekilde para kazanacağına, sağlık sorunlarının artacağına, çok güzel bir evlilik yapılacağına, kendisi için çok yardım etmiş ve hala yardım  eden birisine bir sürpriz yapılacağına, atılan adımların zorluk yaratacağına, iyi hissedileceğine tabir olunur.

Rüyada mezarlıkta incir ağacı gördüyseniz:

  • Duygusal ilişkilerinizde gergin ortamlar olusabilir.

Rüyada mezarlıkta incir ağacı görmek iftiraya maruz kalınacağına, zorluklardan, zahmetten ve sorunlardan kurtuluşa erileceğine, mutluluk verici olayların yaşanacağına, yaptığı işlerde her zaman bir aksilikle karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada evinde incir ağacı görmek iş hayatına atılmak isteyen ya da bir sorunundan kurtulmayı amaçlayan bir yakınına ya da tanıdığına çok büyük bir maddi destekte bulunacağına, aşkının da kalıcı olacağına, gerek görürse insanların içine fitne sokacağına rivayet eder.

Rüyada incir ağacı yemek sevdiği kişilerden her zaman destek göreceğine, umutlarının boşa çıkmayacağına, üzerindeki uğursuzluğun ve şanssızlığın kalmayacağına alamet eder.

Rüyada incir ağacını görmek ancak daha sonra ettiği duaların kabul olması sayesinde çok büyük bir ferahlığa çıkacağına, işlerinin artacağına, elinde bulunan imkânların bollaşacağına, çok güzel bir mevkiye geleceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar yaşayacağına, zorlu bir çalışmanın kolay bir şekilde son bulacağına işaret eder.

Rüyada incir ağacında incir yemek çok büyük üzüntüler yaşayacağına, aile bireylerinden birinin çok büyük bir hastalıktan ötürü uzun bir süre hasta yatacağına, bu yüzden aile hayatında huzursuz dönemler yaşanacağına ve sosyal hayat içinde çok sevilen arkadaşlardan ihanet görüleceğine, projelerinin ve fikirlerinin istediği beğeniyi görmeyeceğine, ilerleyeceğine, gelişeceğine, hayırlı rızık, kazanç ve şifa kapılarına ulaşacağına işarettir.

Rüyada bahçede incir ağacı görmek çok yükseleceğine, varlıklı kimse olacağına, aile hayatı içinde yaşadığı tartışmaların son bulacağına ve çok iyi günler göreceğine, parasal ve mali sıkıntılarının çözüleceğine delalet eder.

Rüyada incir ağacından incir yediğini görmek yaşanan sıkıntıların ardından çok hayırlı ve güzel günlerin geleceğine, çok büyük ve başarılı işler ile gelecek için çeşitli çalışmalar yapılacağına, toparladığı özgüveni sayesinde çok rahat bir şekilde yeni çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine, sevilen kişiler ile kurulan iş ortaklığı sayesinde iş dünyasında çok iyi bir noktaya gelineceğine yorulmaktadır.

Rüyada incir ağacından incir koparmak dirliğin bozulabileceğine, hayırlı ve güzel günler görüleceğine, atılan adımların büyük başarılar getireceğine ve uzun zamandan beri devam eden sorunların çözüm bulacağına, yeni bir sosyal çevreye girileceğine ve kazanılan paranın Allah yolunda harcanacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments