Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada incir ağacının altında oturmak

Rüyada incir ağacının altında oturmak

Rüyada incir ağacının altında oturmak ayrılanların birleşeceğine, kişinin moraline, sağlığına ve huzuruna kavuşacağına, başarılı olacağına, zorluklarını aşmayı bileceğine, huzurunu kaybedeceğine ve moralinin bozulacağına, aile içinde bastırılması ve dışarıya sezdirilmemesini icap edecek bir gelişmenin yaşanacağına, işlerinin açılacağına, ticaretinin genişleyeceğine, aydınlık bir geleceğe ulaşılacağına, yaptığı işlerin hep dönüp dolaşıp aynı yere geleceğine, eline geçen fırsatların yarar sağlamayacağına delalet etmektedir.

Rüyada incir ağacının altında oturmak gördüyseniz:

  • Hoşlanmadığınız şeyler konusunda net olursanız, istemediğiniz şeyler duymaz veya teklifler almazsınız.

Rüyada incir ağacı altında oturmak mutsuz ve huzursuz günler geçirileceğine, üzücü bir tartışmaya girileceğine ve bu tartışma sonucunda çok sevilen biri ile yolların ayrılacağına, umduklarını bulamayacağına, bunalıma düşeceğine, aksiliklerin son bulacağına delalettir.

Rüyada incir ağacının altında oturmak hep dua edeceğine, bir sebeple bir an önce durumu düzeltmesi gerektiğine ve eğer düzeltmezse yakın bir zaman içinde bazı kötü olaylar yaşayacağına, çok büyük bir üzüntü yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada incir ağacının altında uyumak ailesinde de büyük sorunlar söz konusu olmayacağı için huzurunun yerinde olacağına, ilerleyeceğine alamet ederken aile içinde sözü geçen, sayılan ve sevilen kimse olacağına, atılacak adımlar sayesinde büyük ses getirileceğine delalettir.

Rüyada incir ağacının altından geçmek zor bir durumdan çok kolay bir şekilde çıkılacağına, çok zor günler geçirebileceğine ve hayal ettiği şeylerden gün geçtikçe uzaklaşacağına, eğleneceği mekânlara ve kalabalıklara gireceğine inanılır.

Rüyada elma ağacının altında oturmak eline yeni fırsatların geçeceğine, işlerinin açılacağına, yaptığı bir hareket ya da söylediği bir sözden ötürü insanların kendisinden uzaklaşacağına ve çok büyük bir boşluğa düşüp kendini çok çaresiz hissedeceğine, onlar sayesinde rızıktan ve kazançtan yana daha fazlasıyla nasipleneceğine ve kolay yaşamak için gerekli olan tüm koşullara sahip olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ağacın altında oturmak kişinin uzun süre etkisinde kalacağı ve kafasından atamayacağı durumlarla karşı karşıya kalacağına, maddi zararını karşılayacağına, anne ya da babanın büyük bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalacağına yorulmaktadır.

Rüyada ağaç altında oturmak herhangi bir sıkıntı yaşanıyorsa eğer yakın bir arkadaşın desteği ile çözüme kavuşturulacağına, kazancın azalmasına sebep olan bir durumun ve gereksiz harcamaların ortadan kaldırılacağına, büyük başarılar kazanacağı ve kendisini çok rahat ve mutlu hissedeceği bir döneme gireceğine alamet eder.

Rüyada ağaç altına oturmak sadece iş hayatı değil, iş ve okul hayatında da büyük başarılar kazanılacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın zamanda çözüme kavuşacağına, yapılan çalışmalar sayesinde çok yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, rüyayı gören kişinin planlarının ters tepeceğine ve kişinin kaderini yaşamak zorunda kalacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments