Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ağaçta incir görmek

Rüyada ağaçta incir görmek

Rüyada ağaçta incir görmek gün geçtikçe hayat içerisinde çok daha zor durumlar ile karşılaşacağına ve eline geçen bir miktar para ile de çok zor bir şekilde geçinebileceğine, ancak işi deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi halledeceğine, bu sayede birçok kişinin takdirinin kazanılacağına, sevinçli ve güzel günler göreceğine, ruhsal bir hastalık ile mücadele etmek zorunda kalacağına, haksızlıklara uğrayan rüya sahibinin sıkıntılı, stres içinde günler geçireceğine, şansının yaver gideceğine ve Allah’ın lütuflarına erişme şansına nail olacağına, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, işlerini yoluna sokacağına, sorunlarını gidereceğine, sosyal ilişkilerinin de bu süreçte daha fazla yıpranacağına alamet etmektedir.

Rüyada ağaçta incir gördüyseniz:

  • Bazı konularda geri adım atabilme fırsatı söz konusu olabilir.

Rüyada incir ve ağacı görmek hiç olmadığı kadar zor zamanlar geçireceğine, kişinin yaşadığı tüm aksiliklerin ve başarısızlıkların ortadan kalkacağına, geçim sıkıntısından, yokluktan ve fakirlikten kurtulacağına, daha rahat şekilde harcama ve alım yapacağına, afiyette olacağına, feraha ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada yeşil incir ağacı görmek çıkarılan dedikoduların bertaraf edileceğine, eline geçen kazancın bir kısmı ile muhtaç insanlara yardım edeceğine, haksızlık yapan insanlardan uzaklaşacağına, bebek sahibi olunacağına, yeni bir sosyal hayata sahip olunacağına, işle ilgili olarak yeni bir sayfa açılacağına ve bol kazançlı bir çalışmaya girileceğine rivayet eder.

Rüyada incir ağacından incir topladığını görmek ele geçen fırsatların çok iyi bir şekilde kullanılacağına, maddi anlamda büyük bir kazanca ulaşılacağına, ters giden işlerin düzeleceğine, yaşamına bolluğun, verimin ve bereketin geleceğine, verilen sözlerin yaşanack sorunlar yüzünden gerçekleştirilemeyeceğine alamet eder.

Rüyada büyük incir ağacı görmek maddi imkânların günden güne artması sayesinde hayır getirecek yollara girileceğine, elde bulunan fırsatların çok doğru ve kazanç getirecek şekilde kullanılacağına, çok büyük bir işin başına getirilmeye, sürpriz gelişmelerin arka arkaya geleceğine delalettir.

Rüyada incir ağacı altında oturmak sağlık sorunları yüzünden çok sıkıntı çekileceğine, hiçbir zaman darlık ve yokluk çekmeyeceğine, büyük işlere imza atacağına, borçların kapanmamakla beraber her geçen gün artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada incir ağacı budamak eğitim hayatının kaldığı yerden devam edeceğine, sevinçli ve hayırlı haberler getirecek bir kişinin haneye geleceğine ve gelişiyle haneye neşe dolacağına, şansın yüze güleceğine, ancak ilerleyen zamanlarda bu kişinin pek iyi biri olmadığını anlayacağına alamet etmektedir.

Rüyada incir ağacından incir almak sadece vakit kaybetmekle kalmayacağına aynı zamanda kafa karışıklığı yaşayacağına, geçim sıkıntısına düşeceğine, kalp kırıklığı ve hayal kırıklığı yaşanacağına ve sıkıntı çekileceğine, büyük bir azimle girilen işte yüksek hedeflerin kısa zamanda gerçekleştirileceğine yorulur.

Rüyada incir ağaç görmek çok büyük başarılar kazanacağına ve huzura ereceğine, rahat edeceğine, dertlerin bitip huzura erileceğine, yaşanan kötü olayların çözüme kavuşacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments