Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada incir ağacından düşmek

Rüyada incir ağacından düşmek

Rüyada incir ağacından düşmek dertlerine çare bulacağına, ticarette daha fazla kar elde edeceği alanlara yöneleceğine, farklı iş kollarına ulaşacağına, beklediği haberin gelmeyeceğine ya da duygu ve düşüncelerinin karşılık bulmayacağına, iş hayatında yeni ve büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, uzun zamanda beri özlem duyulan ve biraraya gelme fırsatı bulunamayan bir kişi ile yakın zaman içinde kavuşulacağına, yakın bir zaman içinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, eşler arasındaki tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, ruhen ve bedenen yenileneceğine, maddi ve manevi sorunlarının biteceğine ve hayalini kurduğu hayata her geçen gün daha fazla yaklaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada incir ağacından düşmek gördüyseniz:

  • Net olmamanız veya kendi araştırmanızı kendiniz yapmamanız durumunda yanlış bilgiler edinebilir veya yanlış yönlendirilebilirsiniz.

Rüyada incir ağacından düşmek mutluluğun ve huzurun gün geçtikçe artacağına, iş dünyasında çok sağlam ve sarsılmaz bir mevki edinileceğine, aile üyeleri ile beraber ortak kararlar alırken kendisini ön plana çıkaracak söylemlerde bulunarak anlaşmazlık çıkaracağına, çok yüklü miktarda para kazanarak mal sahibi olacağına rivayet eder.

Rüyada incir ağacından incir yediğini görmek maddi zararını karşılayacağına, kısmetsizlik yaşanmayacağına, zengin olunmasa da kimseye el açmadan, güçten düşmeden, sağlıklı bir hayat sürdürüleceğine, çok büyük kısmetlere sahip olacağına tabir olunur.

Rüyada kara incir ağacı görmek hayatın kendisine sunacakları karşısında herşeyi sil baştan yaşama yoluna gideceğine, kötü gününü de paylaşacağına, aşırı sinirli olmasından ötürü bu kargaşa içinde zaman zaman sevdiği insanları da incitecek sözler sarf edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada incir ağacının altında uyumak yapılan hataların telafi edileceğine, işlerinin açılacağına, hayırlı kazançlar ve büyük başarılar kazanılması ile kişinin önünün açılacağına, sevdiği kişilerin verdiği destek ile hayırlı bazı çalışmalar yapacağına tabir olunur.

Rüyada incir ağacına çıkıp incir yemek sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, projelerin çok hayırlı ve güzel sonuçlar vereceğine, sorunlu bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, sevilen bir kişi ile yapılan bir ortaklığın kısa zamanda bozulacağına alamet etmektedir.

Rüyada incir ağacında incir görmek insanlardan göreceği bazı kötülüklerden ötürü çok zor günler geçireceğine, bu yüzden insanlarla arasına büyük bir mesafe koyacağına, onların yaralarına merhem olacağına, sorunlarının ve dertlerinin çözümü için bazı fırsatlar yaratacağına, sağlığı ile ilgili sorun yaşayan bir akrabasının tedavisini üstleneceğine, dünya nimetlerinin de daha verimli ve daha çeşitli hale geleceğine inanılır.

Rüyada incir ağacından incir toplamak mal mülk sahibi olacağına, uzun zamandan beri birlikte olduğu hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, rüya sahibinin azmi ve sabrı sayesinde içine düştüğü maddi ve manevi zararları telafi edeceğine, şanssızlığın yakın zaman içinde şansa dönüşeceğine, hayırlı kararlar verileceğine, bu kararlar sayesinde işlerin daha iyi bir hal alacağına alamet etmektedir.

Rüyada incir ve ağacı görmek ancak bilgisi, becerileri ve deneyimleri sayesinde bu durumlardan kurtulacağına, yaşadığı üzüntünün sona ereceğine, yeni bir birlikteliğe başlanacağına, bir sebeple çok kötü bir duruma düşeceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments