Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada büyük incir ağacı görmek

Rüyada büyük incir ağacı görmek

Rüyada büyük incir ağacı görmek stres yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, aile bireylerinin çok büyük bir üzüntü yaşayacağına, kendisini sıkan ve yoran kişilerden ve durumlardan uzak duracağına, bir araya geleceğine ve eski günlerde olduğu gibi yan yana ve omuz omuza olacağına, ele geçen fırsatlar sayesinde çok büyük adımlar atılacağına ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, kısa bir süre içinde çok büyük kazanç elde edeceğine, elinde bulunan yüklü bir para ile kendi işini kuracağına, istediği gibi hareket edeceğine, çok büyük bir mutluluk yaşayacağına işaret eder.

Rüyada büyük incir ağacı gördüyseniz:

  • Birbirinden oldukça farklı bilgiler nedeniyle belli bir karara varmakta zorlanabilirsiniz.

Rüyada büyük incir ağacı görmek kafasında hiç soru işareti ve belirsizlik olmadan girişimde bulunacağına, yapılan işten yarar yerine zarar görüleceğine, zor bir işe girileceğine ancak bir türlü beklenen kazancın ele geçmeyeceğine ve üzüntü duyulacağına işaret etmektedir.

Rüyada incir ağacı sulamak makamını garantileyeceğine, yaşadığı parasal krizden kurtulacağına, projelerin ve ortaya konulacak olan çalışmaların büyük bir prestij sağlayacağına, zor günlerin geride kalacağına, endişeli bekleyişlerin sona ereceğine tabir olunur.

Rüyada incir ağacından incir toplamak kötü niyetli kişilerle pazarlığa oturulacağına, sevilerek yapılan bir işin daha iyi bir hale hale getirileceğine, yaşamının ve işlerinin düzene gireceğine yorulur.

Rüyada incir ağacından meyve yemek aşk konusunda çok büyük bir ilerleme kaydedileceğine, kendi geleceğine, çevresinin genişleyeceğine, maddi gücünün, gördüğü saygının ve sevginin artacağına işaret eder.

Rüyada kara incir ağacı görmek ömür boyu yaşayacağı bir pişmanlığa ve arzu ettiği mutluluğa kavuşamayacağına, attığı her adımda daha kötü ve sıkıntılı durumlar ile karşı karşıya kalacağına, girmek istediği işlere sorgulama yapıp ölçüp biçtikten sonra gireceğine rivayet eder.

Rüyada incir ağacında sallanmak ticaret hayatında ön plana çıkacağına, rakiplerini geride bırakacağına, atılımları sayesinden adından en çok söz edilen kimse durumuna geleceğine, manevi olarak büyük bir ferahlık yaşanacağına, mal ve mülk sahibi olunacağına, dertlerin ve sıkıntıların sona ereceğine yorulur.

Rüyada ağaçtan incir toplayıp yemek sıkıntılarının biteceğine, anne baba duası alacağına, kendinden emin adımlar atacağına, aile bireylerine bu sayede çok büyük yardımlarda bulunulacağına inanılır.

Rüyada evde incir ağacı görmek kısa sürede iş hayatında uğradığı zararları telafi edeceğine, o kimsenin iyi haberlerinin alınmasıyla rüya sahibinin de içinin ferahlayacağına, helal lokmalar yiyeceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments