Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ağaçtan incir toplamak

Rüyada ağaçtan incir toplamak

Rüyada ağaçtan incir toplamak sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, sıkıntılı ve zor durumlardan kurtuluşa erileceğine, aldığı borçları kısa bir süre içinde geri ödeyeceğine ve dertlerinin ve sıkıntılarının son bulacağına, hiçbir hevesinin yarım kalmayacağına, çok büyük bir mutluluk yaşanacağına, müjdeli haberler alacağına, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına çok mutlu olacağına, hafifleyeceğine, çok büyük başarılar kazanarak çok iyi yerlere gelineceğine, ticaret dünyasında çok sevilen kimse haline geleceğine ve bu sayede çevresinin de hep kalabalık olacağına, kardeşlerle yaşanacak bir tartışma yüzünden üzüntü duyulacağına işaret eder.

Rüyada ağaçtan incir toplamak gördüyseniz:

  • Parlak fikirleriniz veya ilginç planlarınız herkesi şaşırtabilir.

Rüyada ağaçta incir toplamak daha sonra yolda karşısına çıkacak bazı engellerden ötürü tökezleyeceğine, işlerinin bu yüzden aksayacağına, ilim irfan öğreneceğine, mutsuz ve üzgün hissetmesine neden olacağına alamet eder.

Rüyada ağaçtan siyah incir toplamak kötülüklerden uzak olacağına, sağlıklı beslenileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, borçlarının biteceğine ve üzüntülerinin yerini mutluluğa bırakacağına yorulmaktadır.

Rüyada incir ağacından incir toplamak ve yemek sorun olarak karşısına çıkan durumları kolay bir şekilde çözüme kavuşturacağına, evinde ve işyerinde bereketin ve bolluğun hüküm süreceğine, uzun zamandan beri hayal edilen herşeye çok büyük zahmetler çekmeden ve sorun yaşamadan kavuşulacağına, hayatındaki tüm zorlukların gelip geçici olacağına delalet eder.

Rüyada incir ağacından incir topladığını görmek attığı hayırlı adımların kendisini mutluluğa ve zafere taşıyacağına, aile hayatında çok güzel gelişmelerin yaşayacağına ve işyerine ve hanesine bolluk ve bereket geleceğine, yardıma muhtaç olan herkese yardım edeceğine, sıkıntısı ve derdi olan herkese destek olacağına inanılır.

Rüyada incir ağacından incir toplamak makamının ve ününün artacağına, arkadaş ilişkilerinde küslüklerin, kırgınlıkların, alınganlıkların hasıl olacağına, etrafındaki insanlardan herhangi bir şekilde yardım görmeyeceğine ve bu duruma yalnız başına göğüs germek zorunda kalacağına alamet etmektedir.

Rüyada ağaçtan incir toplamak yapmak istediği şeylerde çok büyük bir sorun ile karşılaşacağına, dinin emirlerini hiçe sayacağına, iyi hissedeceğine tabir olunur.

Rüyada siyah incir ağacı görmek onlar tarafından çok sevileceğine, yaşlılığında kendisine bir bebek özeni ile bakılacağına, özellikle maddi konularda kişinin çaresiz hissedeceği durumlar yaşamak zorunda kalacağına, yaptıklarının tüm sorumluluğunu üzerine alarak hareket edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada incir ağacına tırmanmak girişilen tüm işlerde başarı üstüne başarı kazanılacağına, işlerinin kısa süre içinde hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine, endişe dolu günler yaşayacağı, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar edeceğine, çok zor bir işe girerek durumu düzeltmeye çalışsa da herhangi bir şekilde başarılı olamayacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments