Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil idrar yapmak

Rüyada yeşil idrar yapmak

Rüyada yeşil idrar yapmak kendisi hakkında dedikodu çıkaran insanları gereken cezayı almaları için adli makamlara şikâyet edeceğine, sevaplarını ve tövbelerini eksik etmeyeceğine bu durumdan da büyük bir manevi huzur duyacağına, yapılan işin karşılığının alınamayacağına, bu yüzden maddi açıdan zor bir duruma düşüleceğine, mutluluk verici haberlerin alınacağına ve kişilerin yaşamına güzelliklerin geleceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalışılan bir projenin başka kişilere faydalı olacak kadar geniş çaplı olacağına, çok başarılı işlere imza atacağına, yeni adımlar atacağına, yeteri kadar sağlıklı ve rahat olacak aşamaya yakın bir zamanda geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada yeşil idrar yapmak gördüyseniz:

  • Düşüncelerinizi sır olarak saklamanızda fayda var.

Rüyada yeşil idrar yapmak asık yüzlerin güleceğine ve fakir fukaranın doyacağına, yaşam standartlarının yükseleceğine, rahata, lükse ve konfora kavuşacağına, hem kendisi için hem insanlar için çok büyük fedakârlıklar yapacağına delalettir.

Rüyada yeşil idrar görmek her türlü zayıflığından, kompleksinden ve egosundan kurtulacağına, şansının ve kaderinin tabiri caizse hep el ele yürüyeceğine, gülen yüzünün hiç solmayacağına, iş hayatında çok büyük projeler gerçekleştirileceğine delalet etmektedir.

Rüyada yatağa idrar yapmak ilgi duyduğu, zevk aldığı ve yetenekli olduğu işlerde o kimselerle önemli projeleri gerçekleştireceğine böylece amaçlarına nail olacağına, geçiminin çok daha kolay hale geleceğine, başarısının artacağına, hayatının da istediği gibi yürüyeceğine delalet eder.

Rüyada bir kaba idrar yapmak kısa bir süre sonra bir evlat sahibi olunacağına, anne baba hayır dualarının alınacağına, büyük bir çalışmanın başına geçileceğine, göğüs germek zorunda kalınacağına, deneyimli bir kişi ile kurulacak iş ilişkisi sayesinde rahat bir döneme girileceğine işaret eder.

Rüyada ayakta idrar yapmak eline geçen fırsatların çok iyi kazançlar sağlayacağına, gelecekte de istediklerine kolayca erişebileceğine, yapılan hataların tekrarlanacağına delalet etmektedir.

Rüyada kırmızı idrar yapmak herkes tarafından çok sevilen bir kişi olunacağına, gönül hoşluğu ve hafifliği içinde bir hayat geçireceğine, maddi anlamda güç kazanmak için doğru girişimler yapacağına yorulur.

Rüyada kovaya idrar yapmak yakın bir zamanda çocuk sahibi olunacağına, hem maddi hem manevi olarak büyük zorluklar yaşayacağına, iş konusunda kurduğu bir ortaklığın kısa süre içinde zarar getireceğine, kendisini bir süre dış dünyadan ve insanlardan soyutlayacağına delalet etmektedir.

Rüyada sarı idrar yapmak işlerindeki bereketin kaçacağına, istenen şeylere kısa süre içinde kavuşulacağına, hayır getirecek bir işin sıkıntı yaratacak bir hal alacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments