Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir kaba idrar yapmak

Rüyada bir kaba idrar yapmak

Rüyada bir kaba idrar yapmak karşısına çıkan olaylardan ötürü çok üzüleceğine, sorunların adım adım da olsa çözüleceğine, atılacak bütün adımların hayırlı yollar açacağına, yaptığı çalışmaların heba olacağına, gerçekleştirilmek istenen projelerin heba olacağına, girilen bütün işlerde zarar edileceğine, böylece içinde bulunulan durumun nasıl çözüleceğini ortaya koyacağına, kazancını büyük miktarda arttıracağına, istenmeyen olayların olacağına, sorunların daha kolay bir şekilde çözüleceğine, yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına inanılır.

Rüyada bir kaba idrar yapmak gördüyseniz:

  • Alışveriş yapmayı düşünüyorsanız biraz ihtiyatlı davranmanızda fayda vardır.

Rüyada bir kaba idrar yapmak yaşamında aksilikler yaşanmayacağına, kötü kişilerin kendisinden uzak duracağına ve kafasının rahat edeceği şekilde bir hayat süreceğine, çok sıkıntılı durumlara düşüleceğine, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, zararların telafi edileceğine delalet eder.

Rüyada bir kaba çiş yapmak üzüntü veren olayların düzeltileceğine, her türlü esaretten, işkenceden ve kötü muameleden uzak kalınacağına, karşısına çıkan hayırlı bir kısmet ile kısa süre içinde evleneceğine işarettir.

Rüyada toprak kabarması görmek bütün önlemlere rağmen iş hayatında zarar getirecek işlere girileceğine, zengin olmak isterken hayallerinizin ve umutlarınızın boş çıkacağına, zenginliğe kavuşulacağına işaret etmektedir.

Rüyada bir kaba su doldurmak önemli ve büyük adımlar atacağına, yaşadığı üzüntünün sona ereceğine, çok güzel ve huzurlu günler göreceğine, bir ömür boyu refah içinde yaşanacağına alamet eder.

Rüyada vücutta kabarmalar görmek haksızlık yaşanacak bir olayla karşılaşılacağına, yeni fırsatlar elde edeceğine, evlatların hayırsız çıkacağına tabir olunur.

Rüyada kulak kabartmak kısmetinin de açılacağına, gelirinin artacağına, rızkının da genişleyeceğine, bolluk ve bereket dolu bir dönem yaşanacağına, kaçırılan fırsatların birçok kişi ile girilen yeni bir iş sayesinde tekrar kazanılacağına, ana baba dualarının alınacağına, iş sahibi olunacağına, hane içindeki tartışmaların bitirileceğine rivayet eder.

Rüyada hamur kabarması görmek sonrasında konuşarak sorunları çözeceğine, onların güvenini sarsacağına, bekar kimseler için ise yurt dışında bir iş fırsatı yakalayacağına işaret eder.

Rüyada kaba su doldurmak ailesini korumak amacıyla çeşitli kararlar vereceğine, dileklerin gerçekleşeceğine, başka alanlara yöneleceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments