Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ayakta idrar yapmak

Rüyada ayakta idrar yapmak

Rüyada ayakta idrar yapmak önünde güzel ve başarılı günler olacağına, yeni kararlar alarak bunlardan yana yüzünün güleceğine, daha sonra kalbine göre birisini bulmak için bekleyişe geçeceğine, bu kişiyi bulduğunda yavaş ama sağlam adımlar ile ilerleyeceğine,  çok büyük ve çok mutlu olacağı bazı kararlar vereceğine ve mutlu bir yuvaya sahip olacağına, kısa bir flört döneminden sonra hazırlıklara başlanacağına, zaferler kazanacağına, sıkıntı ve endişenin ortasına düşeceğine, çok uzak bir yere gideceğine ya da uzak bir yerden üzücü bir haber alacağına, aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların ve didişmelerin kısa süre içinde biteceğine ve herkesin mutlu olacağı bir ortamın oluşacağına, çok iyi mevkilere gelmesinde kendisine bir basamak olacağına tabir olunur.

Rüyada ayakta idrar yapmak gördüyseniz:

  • Yani duygusal ilişkileriniz sizi çok mutlu edecek seviyede olabilir.

Rüyada ayakta idrar yapmak kazancının azalacağına, işlerini yoluna koymayı başaracağına, geçim derdinin biteceğine, sorunlarının çözüleceğine, hastalıklarının iyileşeceğine, ruhunun ve bedeninin de şifaya kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada ayakta yolculuk yapmak atacağı bazı adımlar ile sorunlarından kurtulacağına, yapılan hataların telafi edilmesi noktasında büyük bir fırsat yakalanacağına, nefsini terbiye etmeyi bileceğine inanılır.

Rüyada ayakta tuvalet yapmak imkânlarının çoğalacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine ve uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere kavuşacağına, makamında en yüksek noktaya erişeceğine alamet eder.

Rüyada ayakta çişini yapmak herkes tarafından takip edilen ve saygı gösterilen bir kişi olacağına, rakiplerin kazanılacak her başarı sayesinde daha da üzüleceğine, kararmış düşüncelerinin aydınlanacağına, kendini iyi ve şanslı hissedeceği kadar güzel bir dönem geçireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ayakta doğum yapmak aile hayatında hiçbir maddi kısıtlamaya gitmek zorunda kalmadan yaşayacağına, mallarının ve parasının üstüne ekleyeceğine, atılan adımların sıkıntı yaratacağına, sevdiği kişiler ile biraraya gelme fırsatı yakalayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ayakta kaka yapmak çok hayırlı ve mutlu günler geçireceğine, verilen sözlerin tutulamayacağına , yakında çok büyük bir maddi kayba uğranacağına, büyük emelleri olsa da eline geçecek paraların ancak günü kurtaracak kadar az olacağına rivayet eder.

Rüyada ayakta banyo yapmak ne kadar uğraşsa da bir türlü işin içinden çıkamayacağına, hayatının çok daha kolay hale geleceğine, iç sıkıntınızın azalacağına tabir olunur.

Rüyada ayakta büyük abdestini yapmak vasıflı, yetenekli ve şahsiyetli kimse haline geleceğine, beğenilen işlere imza atacağına, yaptığı işle ilgili olarak birçok kişi yetiştireceğine, eşlerinin kapanacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments