Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kovaya idrar yapmak

Rüyada kovaya idrar yapmak

Rüyada kovaya idrar yapmak şansın her zaman kişiden yana olacağına, yeni bir hayat kurma yolunda bazı adımlar atılacağına, sevilen bir kişi ile girilecek bir işte büyük başarı kazanılacağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve güzel işlere imza atacağına, eline geçen paranın ve malın kendisine çok hayır ve başarı getireceğine, dedikoduların deyim yerindeyse bıçak gibi kesileceğine, böylelikle ticaret hayatına ilk adımı atacağına, kişinin kendi kendini itibardan düşürmesine, sağlığının ve işlerinin bozulacağına işarettir.

Rüyada kovaya idrar yapmak gördüyseniz:

  • Elinize geçen bilgi veya haberleri arkadaşlarınız ya da meslektaşlarınızla değerlendirebilirsiniz.

Rüyada kovaya idrar yapmak şanssızlığın, kısmetsizliğin ve uğursuzluğun geride kalacağına, hayırlı kişilerle tanışılacağına, bolluğun ve bereketin geleceğine, şansının ve kısmetinin açılacağına, günlerinin güzelleşeceğine, parasız günler geçireceğine, aç kalacağına alamet etmektedir.

Rüyada duvara idrar yapmak uzun zaman boyunca çok üzülüp kahrolacağına, güzel bir döneme girileceğine, yükseleceğine, ilerleyeceğine ve kalkınacağına alamet eder.

Rüyada çok fazla idrar yapmak onu dinleyeceğine, özel hayatında mutlu olacağına, bedenen ve ruhen iyi olacağına, bunun da başarılarına olumlu yönde etki edeceğine, kişinin kazancının artacağına yorulmaktadır.

Rüyada bol idrar yapmak sağlığının bozulacağına, nazardan korunarak daha huzurlu hissedileceğine, bazı kişiler ile kurulacak çeşitli iş birliktelikleri ile hayal edilen herşeye kavuşulacağına, bu sayede kısa zaman içinde çok büyük kazançlar elde edileceğine inanılır.

Rüyada idrarını üstüne yapmak yaptığı işlerin de içine sineceğine, kişinin güvenlik zafiyetlerini ortadan kaldırarak, sevdiklerini de koruyacağına, büyük zararlara uğrayacağına, eline geçen fırsatları hayırlı ve güzel bir şekilde değerlendirmesine rağmen bir türlü düzelmeyeceğine yorulur.

Rüyada yatağa idrar yapmak üzüntülerin mutluluğa döneceğine, aile bireyleri arasında ara sıra yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, kazancında artış olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada camide idrar yapmak rızkın artacağına, zahmet veren işlerin artacağına,  sıkıntıların tekrar tekrar başa saracağına, iş konusunda büyük sorunlarla karşılaşacağına, girdiği işlerde zorluk çekeceğine, beklentilerin gerçekleşeceğine alamet eder.

Rüyada üzerine idrar yapmak sıkıntılardan ve üzüntülerden kurtuluşa erileceğine, hayallere kavuşulacağına, bol kazançlı bir iş hayatına sahip olunacağına, yeni bir şehre yerleşileceğine, sürekli bazı aksiliklerle karşılaşılacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments