Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yatağa idrar yapmak

Rüyada yatağa idrar yapmak

Rüyada yatağa idrar yapmak eşleri birbirine düşürecek bir haber alınacağına, ailesini rahat şekilde yaşatacağına, borçlanarak bazı işlere atılacağına sonra da emeğinin karşılığını alıp, rahata kavuşacağına ve keyfini süreceğine, hem dünya hayatında hem de ahiret hayatında yüksek mevkilere erişmek ve ulu kişilerden olmak adına savaşacağına, eline geçen imkânlar sayesinde çok istediği şeylere yakın zaman içinde kavuşacağına ve uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, zenginlik ve güzellik içinde bir hayat geçireceğine, sorunlarının biteceğine ve sıkıntılarının bu sayede sona ereceğine, kısa süreli olarak başlayan sorunların daha da uzamasına sebep olacağına ve beraberinde çok kötü günler getireceğine inanılır.

Rüyada yatağa idrar yapmak gördüyseniz:

  • Bitmek tükenmek bilmeyen istekleri olan kişiler sizi yorabilir.

Rüyada yatağa idrar yapmak mal ve mülk kaybı yaşanacağına, zararlı bir kişi ile uğraşılacağına, hayır getirecek bir işin sıkıntı yaratacak bir hal alacağına, kötü bir duruma sebep olacak bir adım atılacağına, sıkıntılı bir ruh haline bürünüleceğine, parasız günler geçireceğine, aç kalacağına, elinde bulunan kazancın kendisine çok yeni kapılar açacağına, maddi olarak büyük bir atılım gerçekleştireceğine inanılır.

Rüyada yatakta idrar görmek maddi anlamda da manevi anlamda da zayıflayacağına, insanların eskisinden daha çok dikkatlerini çekeceğine, iş hayatında kazanç elde etmeye başlayacağına, uzun zamandan beri görülmemiş bir bolluk ve bereket yaşanacağına ve çok hayırlı ve güzel günlerin görüleceğine işarettir.

Rüyada sokağa idrar yapmak gireceği işlerde alacağı başarılar sayesinde çok büyük işadamlarının dikkatini çekeceğine, yardım isteyen kişilere yardım edileceğine, ancak sabır göstermesi sayesinde sorunların çok hayırlı ve başarılı bir şekilde çözüme kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada çok fazla idrar yapmak hem ün sahibi olacağına, elinden gelenleri ortaya koyarak zorluk çekmeden sorunlardan kurtulacağına, alınan borçların ve çekilen kredilerin kısa sürede ödeneceğine, aile bireyleri ile bir soruna karşı ortak çözüm bulunacağına işarettir.

Rüyada büyük idrarını yapmak karlı yatırımlarının uzun vadede kendisine büyük kolaylık sağlayacağına, huzur, bolluk ve bereket geçireceğine, zaferler kazanacağına, onların bir adım önüne geçeceğine, diploması ile gurur duyacağı gibi çevresinde de büyük itibar göreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yeşil idrar yapmak stresini ve yorgunluğunu atacağına, karamsar olacağına, başkalarının malına göz dikeceğine delalettir.

Rüyada kendi üzerine idrar yapmak duyduğu üzüntülerin ve endişelerin sona ereceğine, kendisine hayır getirmeyecek işlere gireceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, onun yasaklarını çiğneyeceğine, günahkâr olacağına delalet eder.

Rüyada poşete idrar yapmak yavaş yavaş toparlanarak, maddi yükümlülüklerinden kurtulmaya başlayacağına, aile bireyleri için bazı yardımlarda bulunulacağına, içine bulunan sıkıntıların sona ereceğine ve anne baba duaları alınması ile mutlu olunacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments