Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kırmızı idrar yapmak

Rüyada kırmızı idrar yapmak

Rüyada kırmızı idrar yapmak girilen bir yolda çok doğru bir noktaya girileceğine, edilen duaların Allah katında karşılığını bulacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının kısa zaman içinde biteceğine ve bu sayede etrafındaki insanlardan çok büyük takdir toplayacağına, yaşanan tüm sorunların sona ereceğine, diplomalarının artacağına, iş hayatı ile ilgili olarak çok daha rahat bir şekilde ilerleyeceğine, gönül işlerinde üzüntüler yaşanacağına, sevdiği kişiler ile hiç yaşamadığı kadar mutlu olacağına, bekar ise karşısına çıkacak bir kısmete kalbini kaptıracağına yorulur.

Rüyada kırmızı idrar yapmak gördüyseniz:

  • Çıkışlarındaki mantık hatasını anlatmaya çalışmanın faydasını göremeyebilirsiniz.

Rüyada kırmızı idrar yapmak işin üstüne gittikçe durumun daha da kötü bir hale geldiğini fark edeceğine, bir sebeple kendisine dikkat etmesi daha soğukkanlı davranması ve gelen bütün sorunların ve sıkıntının Allah’tan geldiğini düşünmesi gerektiğine ve bu sayede kendisini kısa bir zaman içinde toparlayacağına, garanti olacak bir yer edineceğine inanılır.

Rüyada idrarını kırmızı görmek toplum tarafından el üstünde tutulacağına, herkes tarafından iyi anılan biri konumuna geleceğine, uzun bir süre boyunca mutlu olan rüya sahibinin, daha sonra bu kişinin karakteri ve baskısı altında ezildiğini farkedeceğine, üst bir mevkiye terfiye alınacağına rivayet eder.

Rüyada idrarı kırmızı görmek borçların kolaylıkla kapanacağına, huzurun ve sükûnetin geleceğine, ters giden bazı durumların düzeltileceğine, çıkarılan dedikoduların bertaraf edileceğine, ters giden işlerin yoluna sokulacağına, bunalacağına yorulmaktadır.

Rüyada kırmızı idrar görmek ekmeksiz ve aşsız kalacağına, iş ile ilgili tecrübeli kişi ya da kişiler ile oturup fikir alışverişinde bulunacağına, çok detaylı bir şekilde kazanacağı ve kaybedebileceği şeyleri ortaya koyacağına ve bu şekilde işe girip girmeme kararı vereceğine, olumsuzlukların da kişiye sonuç olarak iyi şekilde döneceğine delalet etmektedir.

Rüyada poşete idrar yapmak daha sonra bu hobinin iş olarak benimseneceğine, Allah tarafından çok büyük yardımlara mazhar olunacağına, hayırlı ve iyi kalpli kişilerle tanışacağına, işlerinin yolunda gideceğine delalettir.

Rüyada idrar yapmak bazı kişilerle yaşanan tatsızlıkların son bulacağına, eğer mektup kapalı bir zarf içinde gelirse de kendisine özel ama yine de sevindirici haber alacağına, mertebe, şöhret ve itibar kazanacağına alamet eder.

Rüyada eve idrar yapmak çok istediği bir mevkiye yakın bir zaman içinde terfi edeceğine ve aile hayatında yaşanan sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, eline geçen kazanç ile istediği gibi rahat hareket edemeyeceğine, böylece hayatının kolaylaşacağına ve eksiklerinin giderileceğine rivayet eder.

Rüyada bardağa idrar yapmak işsiz ise bol kazançlı bir işe sahip olacağına, atılan adımların boşa çıkacağına, rahat nefes alınacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments