Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sarı idrar yapmak

Rüyada sarı idrar yapmak

Rüyada sarı idrar yapmak yapılan bir hatanın iş konusunda tecrübeli bir kişinin vereceği fikir sayesinde düzeltileceğine, bu sayede işlerin daha iyi bir hal alacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içerisinde ortadan kalkacağına, emeklerinin bir anda değersizleşeceğine, başarılarının hiçe sayılacağına, sıkıntılarından, hastalıklarından, dertlerinden, kötü düşüncelerinden, kendini mutsuz, huzursuz ve tedirgin eden her türlü duygusundan kurtulacağına, birçok hayalin gerçekleşmesine vesile olacağına, çok büyük bir projenin getireceği kazancın başka projelerin gerçekleştirilmesi için kullanılacağına, gereksiz kıskançlık yapan bir sevgili ile aranın düzeltileceğine, şansının ve kısmetlerinin bol olacağına, ağız tadının bozulmayacağına ve yaşamının da kolaylıklarla geçeceğine, o işi canlandıracağına, ayaklandıracağına, o işten ekmek yiyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada sarı idrar yapmak gördüyseniz:

  • Bazılarının söylediklerine kulak verebilir, bazılarını ise sonsuza dek dinlememe kararı alabilirsiniz.

Rüyada sarı idrar yapmak gireceği bir ortaklıktan gözü yaşlı çıkacağına, evine ve evliliğine karanlık bulutlar çökeceğine, Allah yolunda ilerleyeceğine, yaşanan bu üzücü durumların aile hayatına da yansıyacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sarı idrar görmek dostlarından aldığı destek ve sevilen biri olmasıyla da keyfinin son derece yerinde olacağına, bir akrabayla olan dargınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine, bütünlük ve dayanışma içinde kalacağına yorulur.

Rüyada idrarını tuvalete yapmak yeni arkadaşlıklar kurulacağına, zararlı bir alışkanlığa başlanacağına, bu kötü durumların üst üste gelmesi sebebiyle çok büyük bir vicdan muhasebesine gidileceğine, hasadının tarlasında kalacağına işarettir.

Rüyada idrar testi yapmak maddi zarara uğrayacağına, gelir kaybedeceğine, çok üzüleceğine, masumluğunu ispat edene kadar da rahata ve huzura kavuşamayacağına, sevdiği kişi ile hayatını birleştireceğine delalet eder.

Rüyada yatağa idrar yapmak rüya sahibinin hayatından razı geleceğine, hem mutluluk hem de mal mülk sahibi olacağına, zahmet veren işlerin artacağına,  sıkıntıların tekrar tekrar başa saracağına, iş konusunda büyük sorunlarla karşılaşacağına, girdiği işlerde zorluk çekeceğine, dileklerin ve duaların kabul olacağına, hastalıkların biteceğine işaret etmektedir.

Rüyada altına idrarını yapmak aile bireylerinden birinin evlilik yolunda adım atacağına, yakın bir zamanda çok ses getirecek bir işe gireceğine, hayatının bundan sonraki kısmının ferah şekilde süreceğine, rüya sahibinin zor bir halden kurtularak babasına çok dua edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kendi üzerine idrar yapmak çalışan bir kimse için iş yerinde terfi edeceğine, büyük projeler ortaya koyan kimse olacağına, iyi ve kolay geçim halinde olacağına rivayet eder.

Rüyada toprağa idrar yapmak büyük kazançlar elde ederek uzun yılardan beri hayal ettiği ve hep sahip olmak istediği şeyler için kullanacağına, çevresindeki düşmanlarını ayıklayacağına, kazanılan tecrübe sayesinde birçok kişiye yol gösterileceğine, yapılan hataların düzeltileceğine, yardım isteyen bir kişiye elden geldiği kadar yardım edileceğine ve güzel haberler alınacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments