Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada suya idrar yapmak

Rüyada suya idrar yapmak

Rüyada suya idrar yapmak kısmetinin ve şansının sadece bir dönem için değil hayatının sonuna kadar açık olacağına, yapılan çalışmaların ve ortaya konan projelerin kar ve mutluluk getireceğine, biraz zaman geçmesi gereken haber, daha fazla kazanç ve daha fazla rızık elde edeceğine, dünyanın çeşit çeşit lezzetlerinden ve keyiflerinden nasipleneceğine, maddi ve manevi olarak büyük kazanç elde edeceğine, küs kimselerin barışacağına, sevdiği kişilerden biri ile arasının yaşanan bir tatsızlıktan dolayı açılacağına delalettir.

Rüyada suya idrar yapmak gördüyseniz:

  • Meslek hayatınızda fikirlerinizin hemen dikkate alınmaması sizi sinirlendirebilir.

Rüyada temiz suya idrar yapmak güzel gelişmeler yaşayacağına, sorunların adım adım da olsa çözüleceğine, eskiden beri çok istenen şeylerin yakın bir zaman içinde hayata geçirileceğine ve bu sayede daha önce hiç olmadığı kadar mutlu olacağına yorulur.

Rüyada suya idrar yapmak kararlı ve isabetli adımlarının yüzünü güldürecek sonuçlar vereceğine, işle ilgili olarak ummadığı bazı sıkıntıların ortaya çıkacağına ve bu durum karşısında işi yaptığı kişiden ihanet göreceğine, zarar edeceğine, mutluluğundan olacağına delalet eder.

Rüyada üstüne idrar yapmak alınan hayır dualarıyla aile hayatında güzel şeyler yaşanacağına, çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, maddi ve manevi olarak güçleneceğine, kısmet alacağına delalet etmektedir.

Rüyada bardağa idrar yapmak kişinin her işte başarılı olacağı güce ve kudrete sahip olacağına, karamsar ruh halinden kurtulacağına, çok güzel ve insanlığa yararlı şeylere imza atacağına rivayet eder.

Rüyada evin içine idrar yapmak iyiye ve güzel olana ulaşacağına, sayılan ve sevilen bir kişi olunacağına ve üzüntü çekilen bir dönemin biteceğine, büyük bir beladan çok fazla zarar görmeden kurtulacağına ve yaşanabilecek büyük sorunları ortaya çıkmadan yokedeceğine alamet eder.

Rüyada bol idrar yapmak sevinçli ve güzel günler yaşanacağına, ele geçen eğitim fırsatlarının değerlendirileceğine ve kararlaştırılan noktaya ulaşmak için birçok kişi ile işbirliği yapılacağına, maddi olarak kötü geçen bir dönemin kapanacağına tabir olunur.

Rüyada büyük idrarını yapmak sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, rahatsızlık veren bir durumun edilen dualar ve alınan hayır duaları sayesinde çok mutlu bir sonuca ereceğine, kaybedilen bazı şeylerin yakın zaman içinde tekrar bulunacağına, şansının da açık olacağına alamet eder.

Rüyada bir yere idrar yapmak parasal ve ruhsal olarak çok rahat olunacak bir döneme girileceğine, kazanılacak çok büyük bir başarının ardından sevilen bir arkadaşla işlerin daha da büyütüleceğine ve kazanılan paranın yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını ortadan kaldıracağına, yokluk ve fakirlik göreceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments