Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sık sık idrar yapmak

Rüyada sık sık idrar yapmak

Rüyada sık sık idrar yapmak barışın ve sevgi ortamının yaşanacağına, insanların birbirine kenetleneceğine, sahip olduklarını başkaları ile de paylaşması sonucunda her zaman daha da bereketli bir hayat süreceğine, yapılan çalışmaların çok başarılı olması ve büyük kazanç getirmesi sayesinde başka projelerin ve çalışmaların önünü açacağına, başarılarını ispat edeceğine, bazı ortaklıklar kuracağına, kötü günlerin geride kalacağına, hasta ise iyileşeceğine, eline güzel fırsatların geçeceğine işaret etmektedir.

Rüyada sık sık idrar yapmak gördüyseniz:

  • Sorunları paylaşın.

Rüyada sık sık idrar yapmak kişinin keyfinin yerine geleceğine, sahip olduklarını başkalarına hava atmak için kullanacağına, iyi insanlar ile birlikte olunacağına tabir olunur.

Rüyada duvara idrar yapmak ele geçen para miktarının artmasıyla da kişinin yepyeni bir hayata adım atacağına, güzel başlayan bir birlikteliğin sona ereceğine, kardeşlerin arasındaki tartışmaların sona ereceğine delalettir.

Rüyada merdivene idrar yapmak uzun zamandan beri hayal edilen herşeye kavuşulacağına, fakirlikten kurtulacağına, rahat ve güzel günler geçireceğine yorulur.

Rüyada suya idrar yapmak kişinin hayallerinin ve dileklerinin gerçekleşeceğine, özlemlerini bitireceğine, sol taraftan kan alınması ise kaybedilen bir aile ferdinin veya akrabanın bulunacağına yorulmaktadır.

Rüyada evin içine idrar yapmak hırsını ve öfkesini yenmeyi becereceğine, ayrı kaldıklarına kavuşacağına, maddi ve manevi olarak güçleneceğine, doğru kararlar alarak iş hayatında değişiklikler yapacağına, cesaret gerektiren işlere gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada tuvalette idrar yapmak yurt dışında eğitim hayatına devam etmek için yollar aranacağına, huzurunun ve ağız tadının kaçacağına, yardıma muhtaç olan insanlara yardım edeceğine delalet eder.

Rüyada ayakta idrar yapmak iş hayatında ayağını kaydırmak isteyenlerden kurtulacağına, moralinin, huzurunun, neşesinin yerine geleceğine, şansının ve kısmetinin de hep kendisinden yana gideceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kanla karışık idrar yapmak sorunlarının kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına, eline hayırlı kazançların geçeceğine, düştüğü zor durumlardan yakın zaman içinde kurtulacağına, dertlerin bir anda sona ereceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments